Forum » » Filmdiskussion » Söker två Tecknade Barnserier   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Söker två Tecknade Barnserier 2005-08-31 22:11:11
Blink182
Registrerad: 2005-08-03
Jag söker två tecknade serier som gick när jag var liten. Har svagt minne utav dom men jag ska försöka ge er det lilla jag kommer ihåg.

Den ena serien handlade om en ung kille. Blondt hår och väldigt mörkhyad (inte neger). Jag kommer ihåg att det hade pirater inblandat och det är här jag inte kommer ihåg om skeppen flöt på vatten eller i luften. För jag kommer däremot ihåg att det utspelade sig i antingen framtiden eller en annan värld. För han hade en följeslagare som var röd. Kan knappt beskriva hur han såg ut. Han stod på bakbenen och hade jättestora vingar. Han hade nebb...typ pappegoja likt och hade stora ögon och vita ögonbryn.
Det var en fantasy serie och den var snyggt animerad. Inte tecknat som i disney utan mer lite mer vuxen stil. Jag kommer även ihåg att killen letade efter någonting...men inte vad

Den andra Serien har jag knappt någonting om. Det var mer tecknat stil på den kommer jag ihåg, typ Biker Mice stil. Liksom lite mer för barn. Jag kommer ihåg att istället för människor så handlade det om kor eller tjurar. Dom gick och gjorde likadant som människor men såg ut som tjurar och kor. Sen kommer jag ihåg en sak till och det är att det utspelade sig i vilda-västern. Korna/tjurarna kastade lasso och hade cowboy hattar. Sen har jag för mig att det handlade speciellt om tre kor/tjur killar i vuxen ålder.

Om ni har någon aning om vad jag babblar upp här kan ni la ge mig ett namn eller i alla fall säga att ni också kom ihåg de här serierna som gick på tv. Snääääääääälllaa svara någon. Har hakat upp mig på det här i en vecka nu och kan inte släppa det.

Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.