Om du vill ha dem är du nog så illa tvungen att införskaffa en DVD, jag kan enbart hitta dem (Sagan om Ringen, Konungens Återkomst, Bilbo: En hobbits äventyr) på DVD.
Vad jag har hört finns bara den första delen av den tecknade verisonen om Sagan om ringen. Har inte hittat de andra på dvd, var har ni hittat dem, hur kan ni då ge betyg på de andra två?
Hej, idag besökte jag ginza samt cdon.com och jag hittade endast tecknad för sagan om ringen: härskarringen, alltså inte konungens återkomst. nån som kan skicka en länk med den tecknade konungens återkomst ifall ni har hittat?
Jag hittade den teknade rotk på imdb, http://imdb.com/title/tt0079802/ den finns att köpa från england, http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/external-search/202-7631981-1703060?tag=imdb-uk&mode=dvd-uk&keyword=B00005MP5D%7CB00005UM49 även the Hobbit finns på imdb, http://imdb.com/title/tt0077687/
Beställde Sagan om Ringen nyss från discshop.se , men tyvärr blir det så att man får inhandla Konungens återkomst från utlandet, för den verkar ju inte finnas att handla från Sverige :/
om jag inte mins fel så är många scener i sagan... tecknade över riktig film. man har alltså filmat först och sedan ritat. av att dömma på omslaget till konungen... så ser den mer pro ut är sagan. det är dessutom WB som släppt den.
Tycker den tecknade versionen är klart underskattad, har inte sett rotk som tecknad, men den vanliga som floppade totalt och inte hade pengar till uppföljare. Som The_Dude skrev så kan man i vissa scener se siluetter i bakgrunden som är riktiga filmade människor, medan de tecknade huvudrollsinnehavande karaktärerna för sina konversationer i förgrunden. Väldigt interessant teknik tycker jag själv. Jag vågar inte riktigt uttala mig mycket mer om den eftersom det är evigheter sen sist jag såg den.
Är det någon som har den tecknade" The Hobbit" och "Konungens återkomst" och vill bli av med dem, hör av er till mig,jag kan inte handla via min internet.
ta vara på livet , den går inte i repris
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!