[Inlägget ändrat av modv0074 2006-09-01 19:02:20] |
__________________________ [Inlägget ändrat av Mr Blue 2005-09-03 20:39:07] |
__________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-09-02 17:12:44] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-09-01 19:02:40] |
__________________________ [Inlägget ändrat av Mr Blue 2005-09-03 20:38:44] |
ja va menar du? __________________________ it easy mkay... |
__________________________ [Inlägget ändrat av Mr Blue 2005-09-03 20:38:28] |
[Inlägget ändrat av modv0074 2005-09-02 20:11:44] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-08-05 12:02:46] |
Folk i Finland som har 1-2 svenska föräldrar brukar skriva ganska bra svenska, om de inte så där lite slarvigt blandar in mycket finska för att imponera/flirta med sina finska landsmän. Du Mr. Blue du skriver också bra svenska för att vara en som bor i Sverige! Slutsnackat om de! Ska vi prata om filmer då? __________________________ [Inlägget ändrat av Bönan 2005-09-03 11:25:12] [Inlägget ändrat av Bönan 2005-09-03 11:25:32] |
Under min skoltid har det passerat en hel del filmer...Jag minns knappast alla men härär några exempel: Schindler's list, Footloose, A Clockwork orange, Psycho (originalet), Pulp fiction, Independence day, Kika, War games, Welcome to Sarajevo. En hel del bra film där faktiskt. Jag glömmer aldrig när vi såg Kika på spanska-lektionerna i gymnasiet...Vår lärare hade nog ingen koll på hur Almodóvar's filmer är så hon var mest hög-röd i ansiktet genom denna filmvisning. __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Jag gillade den där svenska tv-serien om en zigensk pojke som tar sig runt Europa för att hitta sin mamma. Vad hette den? Däremot är jag lite kluven i mina känslor till en film av Klaus Härö: Elina-som om jag inte fanns. Någon som sett den? Den tar upp det där med två språk och är jätteguldbaggebelönad överallt, men ändå är det något som stör mig i den. Mycket... Måste fundera. __________________________ |
Den förste zigenaren i Rymden tror jag, jag såg den också väldigt bra. __________________________ Christoffer |
vi har sett monkey bone, robin hood(tecknade), syskonen bodelaires olycksaliga liv, The Abyss, A cinderellastory, doge ball, historien om em, som katt och hund m.m __________________________ HeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathers |
__________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-09-03 18:38:44] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-08-05 12:03:21] |
Jag har sett bl.a. Utvandrarna, Nybyggarna, Robin Hood: Prince of Thieves, Beetlejuice och Pearl Harbor. __________________________ "In my dreams, I was drowning my sorrows. But my sorrows, they learnt to swim." |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-09-02 16:52:44] |
Filmer jag sett i skolan är: A clockwork orange, Tomten är far till alla barnen, Lilja 4-ever, Bara en mor, The mask, Vågen, Döda poeters sällskap, Kill Bill m.m. __________________________ |
Det är många som har sett A clockwork orange. Är den bra? __________________________ |
Ja, ganska "udda", men bra. __________________________ |
Jag har sett: Lejonkungen, A Clockwork Orange, Oh Brother were art thou?, Hajen, The Matrix, Döda poeters sällskap, American History X, Fucking Åmål (ett antal gånger), Pearl Harbor, Klienten, Djungelboken (den riktiga), Sunes sommar och några fler.. hela filmer. Sedan har jag sett en del "halvor" eller vad man ska säga. Början, mitten och slutet. Tja.. alla filmer utom, A Clockwork Orange, Oh Brother were art thou?, Fucking Åmål och Sunes Sommar, i min lista, är bra. Sedan har jag sett en del "halvor", som Sagan om ringen, Titanic, The Shinging, När Lammen Tystnar m.m. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2005-09-04 18:19:36] |
A Clockwork Orange är skitbra, och hör sen!!!! I skolan har vi sett: Pirates of Carabean, Fucking Åmål, Sandor slash Ida, Hip hip Hora... Allt var kasst utom Pirates. __________________________ |
Fucking Amal var kasst ocksa menar du? __________________________ Att försöka är första steget till att misslyckas /Homer Simpson |
Menar du att den är bra, BeckyLou? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Vi åkte åtminstone på Äppelkriget och "dansar med vargar" ett antal gånger och på gymnasiet givetvis "American History X" __________________________ "If you're going to die, would you mind not doing it on my doorstep?" Shigure - Fruitsbasket |
Filmer man har sett i skolan?? Hmm... Har sett bla. skicka vidare, forrest gump, högre än himmlen, frida med hjärtat i handen, den bästa sommaren i skolan, sandor/slash/ida, hip hip hora m.fl. i skolan ![]() __________________________ |
På lektion har jag nog bara sett Odysséen och Love Actually. Men när jag gick i fyran (tror jag det var.) såg vi filmer på "klassens timme" ibland. Några exempel är The Mask, Asterix & Obelix möter Caesar, Grinchen - julen är stulen, Den där Mary, Independence Day, Top Gun.. __________________________ |