Polisskolan 8! Kanske bättre än 7:an, eller sämre? Det är bara att vänta och att se! (Kommer 2006!) __________________________ ''When there's no more room in hell, the dead will walk the earth" |
Jag har inte sett någon av polisskolan-filmerna, men det krävs inte mycket iq, för att som du, dra den skarpa slutsatsen att 8: an kommer att vara antingen bättre eller sämre än sin föregångare. __________________________ I sanning, den som ej känner mörkret känner ej heller ljuset. Herman Hesse |
Den kan knappast vara sämre än Polisskolan 7 eftersom den är en av de sämsta komedier som gjorts och en skam till en annars på många sätt rolig filmserie. Jag ser mycket fram emot den åttonde delen. __________________________ |
Där har du svaret timoti. Levererat från en av filmpunktens frontfigurer och tillika min store idol, wildpalm. __________________________ I sanning, den som ej känner mörkret känner ej heller ljuset. Herman Hesse |
Oj var det så många polisskolan filmer? Jag har sett poliskolan filmerna då jag var ganska liten jag vet inte vilka jag har sett. Det har blivit sådär då man slår på tv så ser man kanske det ibland. Jag bryr mig inte så mycket i de där filmerna.__________________________ |
Tackar tackar Duskbringer __________________________ |