Jag tycker den första delen är snäppet vassare än den avslutande delen som i sin tur är snäppet vassare än den andra delen. Dock är marginalen hårfin och alla är jättebra.
nej , förlåt ,jag hoppas inte att du tog illa vid dig. Jag menade inte så
Kan du förlåta mig ,snälla. Pedda ,snälla förlåt mig Men det är sant att alla har sagt så bra om den filmen, så jag förstår dig att du blev förvånad. [Inlägget ändrat av pillan 2004-01-03 13:56:54]
Jag tycker bäst om den Sagan om ringen som är skriven av Tolkien. Men menar vi nu filmatiseringen av Peter Jackson så gillar jag nog den andra filmen(Sagan om de två tornen) minst då den skiljer sig allt för mycket från böckerna. Eco [Inlägget ändrat av eco 2004-01-05 08:41:51]
Det är jättesvårt! jag vet inte riktigt men om jag måste säga någon så säger jag att ettan och trean kommer på första plats. jag tycker tvåan är lite seg. trean är underbar och det är ettan med för den delen, men på olika sätt. tvåan är också bra på sitt sätt...
"That there is something good in this world, Mr Frodo, and it´s worth fighting for."
d e svårt. och ändå så har ja inte sett trean än. jag har tvåan på dvd extended version och då är den ju ännu bättre och d e ju ännu roligare när man har extramatrialet så man får veta hur de gör allting. Ettan är också mkt bra. Ska köpa även den på dvd extended version. men tydligen finns de två tornen i dvdbox med fem skivor också!?
Jag undrar oxå, sna´ckar vi om Peter Jacksons eller Tolkiens Sagan om ringen? ----------------------------------- "Jimmy med Y, för Jimmie med IE är bögigt"
Hmm... är det filmerna det gäller, då säger jag trean. Men jag glömmer aldrig när jag säg ettan på bio, då var man imponerad... Läser man böckerna riskerar man att tröttna efter ett tag, men jag gillar nog den tredje bäst.
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!