Jag skulle vilja veta varför Anankin Skywalker har ett ärr eller ett sår nära ögat i Star Wars Episode 3. Vet nån hur han har fått det? eller hur tror ni han har fått det? __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-09-17 16:33:44] |
Anakin gjorde den klassiska tabben. Han sprang när han höll en sax i handen. __________________________ I sanning, den som ej känner mörkret känner ej heller ljuset. Herman Hesse |
haha underbart Duskbringer, tack för dagens skratt!![]() __________________________ Att försöka är första steget till att misslyckas /Homer Simpson |
Herregud! Jag menar allvar. __________________________ |
Se Cartoon Network seiren där förklarar man vad som händer under Clon kriget han får den under kriget men blir inte en hjälte och nästan en legend under ett krig utan att få en skada. __________________________ " I only got two things in this world and that is my word and my balls and I don't break them for no one." |
Det går på trean på helgmornar.. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
Jag har inte trean __________________________ |
????? __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |