Brittiska filmer blir sällan lika mycket uppmärksamhet som allt Hollywoodskit som kommer.Det finns många bra brittiska filmer såsom Trainspotting,Brassed Off,Allt eller inget. Finns det några fler??Såklart finns det fler,lite tips,gärna,tack __________________________ Dark,Darkest,Darko |
den bästa brittiska filmen är "en fisk som heter wanda" den äger __________________________ HeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathersHeathers |
Har faktist sårt för Brittiska filmer speciellt romantiska komedier därifrån, men på action komedi fronten är dem överlägsna. Se The Boondock saints och Lock, stock and two smoking barrels - solklar 5a. __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Har sett både,riktigt bra filmer __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Vet inte om den är helt ifrån Storbritannien men "28 Dagar Senare" är riktigt bra! __________________________ "I'm Looking Forward To Complete Your Training. In Time, You Will Call Me Master..." [Inlägget ändrat av Metall-Gutten 2005-09-21 09:14:25] |
carlstrom: Ville bara rätta dig angående Boondock Saints. Är inte den amerikansk? Utspelas ju i Boston. I övrigt så tycker jag det generellt sett görs bättre filmer i USA. Dock finns det ljusglimtar som Allt eller inget eller En fisk som heter Wanda. [Inlägget ändrat av wildpalm 2005-09-21 10:21:03] |
Get Carter och sen gillar jag Ett rum med utsikt ocksa. __________________________ Att försöka är första steget till att misslyckas /Homer Simpson |
Oj jo du har rätt, kolla en bit på den, blev väl förblindad av deras sköna dialekt..hehe... "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-09-21 15:40:53] |
Hmmm..brittiska filmer, kan nog bara nämna de som redan nämnts: En fisk som heter Wanda och Allt eller inget. __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
Lock, stock and two smoking barrels är min favoritfilm! Bör ses! __________________________ |
Stolthet och fordom ar utan tvekan den basta helbrittiska "filmen" (mini-serie egentligen). Om "2001" raknas (trots att den ar amerikansk/brittisk) ar den battre dock. Haller med om att USA gor battre filmer. Avskyr brittisk humor, t.ex. Monty Python... __________________________ |
The fotball factory __________________________ |
The Football Factory och Hooligans är dom bästa brittiska filmer jag har sett. Troligen dom ända bra också. __________________________ Knowledge Is Power! |
allt eller inget är rolig __________________________ Lordi rock the hell out of you ![]() |
Bad Boy Bubby borde räknas in som brittisk, den är riktigt bra, och hemsk.. __________________________ Kalles |
Ingen har nämnt Shaun of th Dead. __________________________ Jag hatar miljöpartiet! |