Det skulle vara kul om man kunde skriva medelande emellan oss medlemmar ![]() ![]() |
Ja, det vore jättebra! Kristoffer, om du läser detta: ORDNA NÅGOT! Savannah ![]() |
Hejsan! Då detta ämne tidigare har varit uppe på tapeten har jag gett som svar att för de som vill skriva meddelanden och få meddelande kan man välja att skriva in sin epostadress i presentationen. Men självklart är det ni medlemmar som bestämmer hur Filmpunkten skall utformas och vill ni ha ett meddelandesystem så bygger jag naturligtvis ett meddelandesystem. Ni får gärna återkomma med tips till mig när jag bygger den, om hur ni vill att den ska vara utformad. Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
du kan ju ta en omröstning på startsidan där bara medlemmar får rösta så kan vi ju se om majoriteten vill det ![]() Pedda ![]() |
det skulle vara kul. omröstning,alltså pillis [Inlägget ändrat av pillan 2004-01-12 23:25:25] |
Jag håller med!! ----------------------------------- "Jimmy med Y, för Jimmie med IE är bögigt" |
tycker idén är god men detta eminemta forum är en bra mötesplats tycker jag. i och med många medlemmar är inaktiva skulle denna funktion endast använts av en liten krets. därför tycker jag som kristoffer skrev att man kan skicka e-mail till varandra? men om jobbet inte är så ansträngande, så varför inte, men är det ett väldigt stort projekt tycker jag att man kan lägga detta på is tills fler och fler medlemmar asnluter. |
Vill minnas att jag pratade med Kristoffer om detta under Stossan-eran, men då fick jag svaret att det stal för mycket av den tillgängliga bandbredden. Själv tycker inte jag att det är nödvändigt med internmail. En mailgrupp hade däremot varit skoj. Hälsningar, Victor Malm, Moderator |
idén är helt klart bra. men om det nu är så att det stjäl för mycket bandbredd, som VictorM sa, så tycker jag att det är bättre att avstå. tar det dessutom en massa tid att göra, vilket jag skulle tro att det gör, ser jag det som ännu mindre viktigt. vi ska ju inte tvinga Kristoffer att arbeta ihjäl sig för den sakens skull, speciellt med tanke på att vi har priviligiet att få njuta av detta eminenta forum ![]() ••[KIA]$ñìP€r <-> Jºnn¥$têeÌ•• |
Vi medlemmar har lagt ut sina mailadresser som man kan maila till , kom jag på nu pillis ![]() [Inlägget ändrat av pillan 2004-01-19 20:05:50] på min sida [Inlägget ändrat av pillan 2004-01-19 20:06:39] |
Här är resultatet av omröstningen där jag endast valt ut medlemmars röster: Ja: 19 Nej: 7 Vet ej: 11 Resultatet visar klart medlemmarnas ställning i frågan. Jag lägger dock funktionen på is i cirka en månad. Jag väljer just nu att prioritera en utveckling av en annan funktion. Mer info om denna kommer inom några dagar. Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
ok... -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Hellre en nörd än en sån där med nitar och grejer som försöker vara häftig.." |