Ser på sleepers som är snart slut... Ska ut till mig och se färdigt den om en liten stund men den är helt okej.. Någon som sett den?? Vad tycker ni om den då?? __________________________
Jag gillar Bred Pitt på många ställen, speciellt i filmer, i Mr och Mrs Smith, när han spelar med Angelina Jolie, han är väldig snygg, men gillar han även i andra filmer så klart. __________________________
Nästa film av Brad Pitt som är på g till Sverige är nog filmen med den lagom långa titeln "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford". Preliminärt har den biopremiär den 1 september i år i Sverige. Kan läsa mer om den här: http://www.moviezine.se/filmsidor/assassination_of_jesse_james.shtml
Sedan så har han en film till som snart är färdig, "Babel" från regissören till 21 gram. Vet dock inte när den kommer till Sverige. __________________________ [Inlägget ändrat av Goliatbagge 2006-02-28 21:31:36]
Hejsan alla glada!! Jag undrar om det är någon här som sett filmen Cool World? Det har jag och jag tycker det var helt okej. Ni som sett den vad tycker ni då? __________________________
Ni får tänka på att han är finsk, eller bor i finland. Fast först trodde jag att han drev med alla. __________________________
Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you!
Tycker att Brad Pitt visade tecken på enastående talang i En vampyrs bekännelse där han alltså gestaltade den tråkigaste vampyrkaraktär som någonsin skapats i västerlänsk skönlitteratur (inklusive film). Eller också uppvisade han bara brist på talang? får dock erkänna att han blivit bättre med åren, bäst i Fight Club förmodligen, och han ser åtminstone underbar ut i den mindre fantastiska filmen Troja. __________________________
Varför tror ni han är hollywoods hetaste? Han ÄR en bra skådis, okej, det går väl mer snack om hans privatliv än hans skådespelar-talanger.
Men kolla bara in filmer som Fight Club, Kalifornia. Jag tycker han är en väldigt bra skådis.. Som bara råkar vara väldigt snygg.
Jag tror det är därför som han ÄR underskattad bland många. De tycker väl inte att hans utseende passar i de rollerna han får, som i Troja.. Han ser väl inte särskilt "spartansk" ut heller. Guldgosse skulle jag kalla honom, guld? __________________________
Jag tycker att han är konstig som skilde sig med Jennifer. Angelina verkar inte vara så trevlig. Angelina Jolie verkar ju fan inte vara klok __________________________
Men det är väl ändå hans eget val när han skilde sig från Jennfier Aniston, Det kanske inte funkade längre för dem att vara gifa. Och det är hans val vad det gäller vem han ska vara i hop med. Om det är så nu att han gillar/älskar Angelina Jolie så är han tillsammans med henne.