Och det har väl inte ungått någon att han sak recensera nyinspelningen av King Kong 2? ![]() /Victor Moderator http://www.stossan.com |
miffo: Hade visst missat det inlägget, jo du har väl rätt till viss del, men man kan ändå inte jämföra budgeten på safan om ringen och The Frighteners, så det är i vilket fall, något av ett "uppsving" på hans sida ![]() VictorM: Ska det komma en nyinspelning av King Kong 2!?!?!?! Hade jag inte hört talas om, spännande, men han kommer nog ha väldigt höga förväntningar, och jag tvivlar på att han kan leva upp till dem med en sån film. /shoeman Moderator - www.stossan.com |
Vette satan om det var King Kong eller King Kong 2 han skulle göra en nyinspelning av. Men någon av dem var det. Jag tror faktiskt att han klarar av det, jag menar; borde man inte ha höga förväntningar att uppnå när man regisserar en film som Sagan om Ringen - det tror jag! Jag tror att han kommer klara det galant. ![]() /Victor Moderator http://www.stossan.com |
Jo, det kommer vad som än händer bli spännande att se hur det blir. Från en sak till en annan, i nyheten om King Kong 2 står det skrivet: När han har gjort klart den sista delen av Sagan om Ringen trilogin så tänker han ta sig an King Kong. Jag trodde att de spelade in alla filmerna samtidigt, var det inte så? /shoeman Moderator - www.stossan.com |
Det är sant att han gjorde. Men ifall du har hört talas om "Extended Version" så vet du att han filmar en de scenerna efter att filmen har haft biopremiär! /Victor Moderator http://www.stossan.com |
Är inte de scenerna såna som tidigare klippts bort p.g.a att filmen inte fick bli för lång inför bion, men som senare kommer läggs tillbaks i Extended? /shoeman Moderator - www.stossan.com |
Inte såvitt jag vet. Då de sa på en dokumentär där de sa: Det ska bli så kul att åka tillbaka till Nya Zeeland och spela in de nya filmerna Så det bör ligga till så att de spelar in extra scenerna efteråt! ![]() /Victor Moderator http://www.stossan.com |
det är väl klart att allt spelas in innan premiären men klippts bort från bioversionen då filmen blev för lång. den första versionen av fellowship var väl över fyra timmar. |
Har jag sett Braindead, Johan? haha.. No memory :/ //Julmust~ Moderator & Skribent |
Är det någon som har en bra sida med fakta om Peter Jacksson. Jag ska nämligen skriva en uppsats om honom och behöver bra fakta. Jag skulle även viöja veta vilka andra filmer han regisserat. Skulle vara kul o veta. Jag är ingen som som orkar söka på google efter tusentals svar.. Bättre att fråga er "experter" =) Mycket tacksam för svar! Pulken ![]() |
Peter Jackson är fantastisk, hans arbete med LOTR - triologin var mästerligt. __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2005-10-21 20:07:37] |
Braindead är skit rolig, men sagan om ringen är otroligt bra gjord den är fantastisk, den är ett mästerverk rentutav! __________________________ |
Det jag sett av Jackson har varit kanon. Om man gämför Jacksons insats i Sagan om ringen filmerna och slår emot dem mot dem tidigare är väll det enorm skillnad ? Har otroligt stora förväntnigar på Bilbo som tyvärr tycks segas ner ....men annars ser ja fram emot King Kong.__________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Som regissör så är Peter Jackson bättre under genren 'Splatter filmer'. Sagan om ringen är världens mest överskattade film och är väldigt väldigt dålig, som regissör så gör han där ett uselt arbete. __________________________ "One Shot" |