Detta är ju för fan den mest genialiska fråga som någonsin ställts. Det finns ju inge roligare, eller intressantare för den delen, att tänka sig att Drottning Silvia har diaree eller varför inte se Darth Vader sova. Läste en James Bond-bok förra veckan och det var bland det roligare jag läst. Han var bakis hela tiden, samt en hel massa fylleångest! __________________________
Jaså så du har aldrig läst böckerna.. Kan tala om att dom finns att köpa begagnade på massa antikvariat runt om i sverige & tycker själv att dom går djupare in då det är böckerna.. __________________________
Hela tråden är störtkul (!) för att inte tala om intressant. Det är visserligen en saga men äta och sova måste han ju göra, för så övernaturlig är han väl inte. Men av vad jag har fattat kan han inte ta av sig den där masken han har på sig, så vart stoppar han in maten i sådana fall? Undra just om han (lucas alltså ) tänkt på det själv...? __________________________
[Inlägget ändrat av geka 2005-10-14 19:26:13] [Inlägget ändrat av geka 2005-10-14 19:26:47] [Inlägget ändrat av geka 2005-10-14 19:27:21]
Geka: Nog kan ju Vader ta av masken men han har ju nån sak i munnen också som jag tror sitter fast. Du har väl sett Star Wars episode 5 o 6. så ser du på en och annan scen där han har av masken. (Hoppas att inte jag avslöjade nånting som inte fick avslöja) __________________________
Jag har sett dem. Jag har dem faktiskt. Och nu när jag tänker på det så har du rätt i att han inte alltid har på sig den, kom på två ställen nu. Tänkte inte på det förut. Fel av mig! __________________________
Sova kanske han kan men äta så vet jag inte, fast man vet inte det är ju fanasy film så inte vet man ju hur det funkar med maten. Han har ju en såndär liknande tandställnig på munnen. __________________________
Darth Vader behöver inte äta eller sova pga sin dräkt! han är mer än hälften robot! hans dräkt kallas också "life-sustaining suit" eller liknande! __________________________
vad fan är det för sjuk fråga? alltså ursäkta mig men jag har aldrig skrattat så mycket sen jag gick in på den här tråden. ni är ju sjuka __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.