sämsta tv-serier: OC och Paradise hotel __________________________ Movies Movies Movies Movies Movies Movies Movies Movies |
3 kronor var skit dåligt när det gick på tv __________________________ |
Våra värsta år är ju också rktigt kasst __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Ahh ![]() __________________________ Summer: 80 is the new 70. Seth: What? Who talks like that? Summer: Who gets passed by a van full of nuns? Oh, wait.. Cohen does. Seth: Well, they have God on their side, Summer. I'm not gonna beat Jesus. |
Big Brother e nog de sämsta som finns...va e de för idioter som e med undrar man...de borde sluta visa den där skiten.![]() __________________________ |
Jag tycker typ Sunset Beach och Glamour och såna är dem sämsta. Annars är det inte så jättemånga som är dåliga faktiskt, det finns alltid något bra med de flesta!![]() __________________________ Summer: 80 is the new 70. Seth: What? Who talks like that? Summer: Who gets passed by a van full of nuns? Oh, wait.. Cohen does. Seth: Well, they have God on their side, Summer. I'm not gonna beat Jesus. |
knastjejen: eh ja... big brother är ju en serie också...... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |