Håller på och skriver en uppsats om varför man gör remake på utländska filmer i USA. undrar om det är någon som vet eller har någon teori om varför det är på detta viset?? __________________________
Det handlar om pengar ju. Om en film blir till en kassasucce i Europa eller Asien så ser givetvis Hollywood sin chans att få en del av kakan. Man gör en remake. Dels för att man då hovar in mer pengar än om man enbart skulle visa originalfilmen, men det har också med språk att göra. Amerikaner, tyskar och fransmän tävlar ju om vilket språk som ska vara ett globalt världsspråk. Därför vill man ogärna att det egna folket ska lära sej utländska språk. Mentaliteten går typ: "alla andra ska rätta sej efter oss".
Lycka till på din uppsats. Du kan gärna nämna mej i din källförteckning. __________________________
Ändå väldigt dålig stil när stackars DuskBringer ger henne/honom en hel del av sin mycket dyrbara tid.
Varför skapa en användare på filmpunkten, skriva ett inlägg med en tydlig fråga och sedan inte logga in igen. Låter ju konstigt. __________________________