Hejsan alla !! Jag söker den förlängda versionen av LEON från från 1994 ( Regissör : Luc Besson ) jag har den på VHS men skulle vilja ha den på dvd. Är det någon som vet vad man kan få tag i filmen ??? MVH Peter |
http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=902 - den möjligtvis? Hälsningar, Victor Malm, Moderator |
Tack VictorM Jag är lessen men den version som du har angivet är den förkortade versionen. Den förlängda (riktiga) versionen är över 2h (155 minuter). (PS den förlängda är en av LEON är en av de bättre filmer jag har sett) MVH Peter |
Håller absolut med om det, har du kollat på www.kelkoo.com? Eco |
Jag söker efter några filmer.. "Flyt" med Mikael Persbrandt "Omen IV" "Jerusalem" "Driver dagg faller regn" "Mina drömmars stad" "Vem älskar Yngve Frej" "En kille och en tjej" Någon som vet var man kan få tag på någon av de? Har kollat runt på internet, utan resultat. Tacksam för svar! __________________________ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-12-01 17:57:29] [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-12-01 17:57:45] |
har ni kollat på dvdpris.com ?? __________________________ Halloween Halloween 2 Halloween 4 Halloween 5 Halloween 6 Halloween: H20 Halloween: Resurecction |
Ja, det har jag. Den enda som finns är Omen IV, men det är utan svensk text. __________________________ |
Vilken julklapp! Som jag letat efter "Omen IV", och nu går den på TV på självaste julafton! Lite sent är den dock, men det får jag stå ut med. ![]() __________________________ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-12-24 18:12:26] |