Forum » » Filmdiskussion » Ang veckans fråga.   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Ang veckans fråga. 2005-11-14 19:32:06
Registrerad: 2005-03-03
Ja tog "ja" på att det görs för lite skräck i Sverige, men då syftade jag på all film som görs. Kanske har fel, men känns det inte som det tunnats ut med skräck filmer dem senaste månaderna?

2005-11-15 00:43:28
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Förstår inte vad du menar, tycker jag inte?

2005-11-15 00:46:45
Xenomorph
Registrerad: 2004-02-29
Jag röstade nej. Jag har ingen tilltro till svensk film i nuläget och att en svensk skräckfilm som är kraftigt inspirerat av hollywood skulle vara bra betvivlar jag. Vi behöver en ny Bergman.

2005-11-15 12:40:30
Registrerad: 2005-03-03
Shining_pearl_ : om jag var otydlig så kan ja ta det en gång till. Tycker att det görs för lite skräck i allmänhet. Å jag syftade inte bara på svensk produktion. Sen så frågade vad ni tyckte, skulle kunnas uppfatas som ett påstående, men eftersom det var ett frågetecken så förmoda jag att man skulle klura ut det. Hoppas du förstår nu.

2005-11-15 18:02:25
ramlad
Registrerad: 2005-11-13
Det är möjligt att det görs mindre skräck nu än för ett tag sedan, men då var det en sådan extrem skräck-boom.. tycker i alla fall jag att det kändes som. Nya skräckfilmer var och varannan vecka. Men hey, jag klagar inte. Bra skräck är bra underhållning.

Och nog tycker jag det borde gå att få till en bra svensk skräckfilm?

2005-11-15 19:35:15
Registrerad: 2005-03-03
Håller med dig om den sk "skräck-boom". Känns som det tunnats ut och det är nästan den genren som är svårast att hitta nya "någorlunda seriösa" filmer på.

Ja givetviss gör det de, Det Okända var ju riktigt läbbig.

"A bullet always tell´s the truth" - Man on fire
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.