Det flesta människor har ju någon form att "avvikelse" när det kommer till att vara själv, dvs att man kanske sjunger, pratar för sig själv eller liknande. Hur kommer det sig då att man alltid blir så jäkla paff när man träffar på en annan människa runt ett hörn som går och sjunger för sig själv? Man tänker ju genast, han/hon måste vara galen! Eller är det bara jag? Sedan kan man ju kontra med den här frågan också; Har ni något ni är medveten om att ni gör när ni är själv. Jag har en tendens att vissla eller nynna och "tänka högt", dvs prata för mig själv.. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2005-11-16 16:13:33] [Inlägget ändrat av Raceai 2005-11-16 16:14:00] [Inlägget ändrat av Raceai 2005-11-16 16:14:11] |
Har nån tyckt att du har varit galen då? __________________________ |
Det vet jag inte, jag har tyvärr inte förmågan att läsa andra människors tankar. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Men det kan man ju se på dem, om det tittar kanske lite konstigt på en eller nåt annat. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-11-16 16:38:50] |
Läser du inte ämnet i tråden innan du besvarar den? __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Nu redigerade du ditt inlägg så nu blir mitt svar ovan helt barockt i sammanhanget. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Jag ändrade inlägget. sori! Det är vissa som tyckt att det har varit störande då jag gjort det. __________________________ |
Du är inte ensam Raceai... jag kommer på mig själv med att tänka högt stup i ett. En gång kom det nån och gick en bit bort och jag förstod att han måste hört mig, så då satt jag ena handen i örat som om jag justerade en hörlur och låtsades prata med nån i telefon. Snacka om att jag kände mig helt sjuk i huvudet. Konstigt ibland hur man beter sig. [Inlägget ändrat av wildpalm 2005-11-17 08:36:13] |
Ja visst är det rätt lustigt? Vi är så förbannat reserverade här uppe i nord. Om man ser till mina egna erfarenheter utomlands, till exempel Spanien så är toleransen bra mycket högre. Där går ju nästan var femte person och pratar eller sjunger för sig själv utan att folk reagerar i huvudtaget. Har du någon teori på varför det är som det är? __________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2005-11-17 08:59:13] [Inlägget ändrat av Raceai 2005-11-17 09:00:18] |
Brukar också hålla på med det där, prata med mig själv. Förr i tiden när jag cyklade hem med en kompis och hon svängde in på sin väg så fortsatte jag prata.. ena stunden med henne, andra stunden med mig själv. Dessutom kom jag på mig själv med det och började kommentera att jag pratade med mig själv. I annat fall pratar jag med mig själv när jag t.ex. är ute och går med hunden eller whatever på kvällar, mest för att jag inte vill höra om det finns något runt om.. är lite mörkrädd, så det är en teori ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
När jag koncentrerar mig, tex när man gör film, så rinner fantasin ur munnen och man hör ingen och man pratar med någon som inte är där i princip, man yrar halvt. Ganska konstig känsla. Men ganska cool __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Vad är det, carlstrom, jag fattar inte? När du koncentrerar dig så "rinner fantasin ur munnen" på dig? Vad menar du med det? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ja, vad menar du med det carlstrom? __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Jag tänker högt. Så jag vill tänker/fantiserar mig att det skall bli se ut, hoppar ut i munnen från mig, även fast jag inte pratar med någon. Å vad menar du med frågan: vad är det? Har jag sagt något taskigt? __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
carlstrom: nej det var en fråga om du pratade med dig själv du med.. fast på ett litet annorlunda sätt. Sorry, det var lite dåligt skrivet av mig. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |