Är ni inresserad av att spela Land Of The Dead spelet Klicka på den här länken då: http://www.balagana.com/playext.php?gid=129 Jag har spelat det här spelet och tyckte det var rolig. Man måste ha en ganska bra dator för att det här spelet ska funka. Jag har inte tillräckligt bra dator för spelet men jag har spelat det i skolan. Sedan får ni gärna säga vad ni tyckte om spelet. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-11-18 14:29:41] [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-02-17 22:50:32] |
Ingen som vill spela det? __________________________ |
Hehe jo det verkar kul, men om det är ett FPS så blir det helt klart värt att kolla upp, finns ju inte så många zombie-fps så det kan ju va värt att kolla upp, filmen var ju ok. __________________________ -Do you want to know how i did it? This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
Jag har ju en länk. spelade du inte det? Det är ett internet spel http://www.balagana.com/playext.php?gid=129 __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-12 18:57:22] |
Jo jag spelade det, hehe bara det spelet var ganska snyggt, men trist som fasiken, hoppas det inte var orginalet ![]() __________________________ -Do you want to know how i did it? This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
Kommer det på Playstation 2 också? __________________________ |
Det gör det säkert. det kommer nog till de flesta konsollerna. __________________________ -Do you want to know how i did it? This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |