ärtsoppa är godast om man blandar i socker kanel och ketchup=P __________________________ Halloween Halloween 2 Halloween 4 Halloween 5 Halloween 6 Halloween: H20 Halloween: Resurecction |
Cher_is_bestDet har jag aldrig testat![]() Jaa, ärtsoppa är gott hemma, men absolut inte i skolan, då den är tjock och grötig (usch!!),... ![]() __________________________ Mee* [Inlägget ändrat av soft_wind 2005-12-02 15:39:49] |
modv0074: Tycker du att din skola är snål?? I min skola får vi ju bara 2 pannkakor!!![]() Ärtsoppan är jätte äcklig i skolan, den är tjock och grötig. Men hemma är det gott ![]() __________________________ Mee* |
soft_wind: Ja, de är snåla men de verkar vara ännu snålare i din skola för i min skola får man bara ta typ tre pannkakor. och ärtsoppa får man ta hur mycket som helst av. Jag håller med dig att ärsoppa är mycket godare hemma än i skolan där den är äcklig. Ärsoppa ska vara på burk det är då som det är godaste. __________________________ |
Men vem vill ha skolans ärtsoppa ![]() __________________________ Mee* |
Modv.Det är inte så svårt att sno pannkakor med hjälp av Shadowfax`s tips om attt gå fram och ta mer, mattanterna kan ju inte hålla reda på hur många pannkakor du har ätit heller.Eller går de och kollar varje elev? Jag tycker inte om ärtsoppa alls, och vi får inte pannkakor till, vi får äta bröd och dricka mjölk.Det är snålt. __________________________ Mvh Christoffer [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-12-03 19:08:47] |
soft_wind: Du behöver inte påminna mig. __________________________ |
hehe![]() __________________________ Mee* |
När vi får pannkaka på min skola får vi bara det och inte någon annan mat också, (vi får aldrig ärtsoppa - tur) och vad jag vet så är det ingen gräns på hur många man får ta. Men det är ju på min skola. __________________________ Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! |
geka: Hur mycket brukar du ta? Tallriken full? __________________________ |
Varför undrar du det? __________________________ Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! |
geka:Om man får ta hur många pannkakor som helst i din skola så undrar jag om du tar tallriken full. __________________________ |
Det är väl olika, beroende på hur hungrig jag är. __________________________ /Angelica |