Du får gärna prata med mig Lepre. Jag pratade ju med dig igår. Utan att du visste om det givetvis, men det gjorde jag. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
hmm det har jag inget minne av? ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Lepre: Nej jag vet. Du var ju inte med. Jag pratade dock med dig i alla fall :p __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Men va Lepre. Noncalerar du henne? __________________________ |
Hemmabion Datorerna Sängen __________________________ |
Raceai sluta ta bort xD Hoppas farsan din ger dig redigt med smisk, minst en gång per dag. Roligaste jag hört på länge ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Nej jag nonchalerar henne inte, jag förstår inte riktigt vad hon menar bara,äsch, jag var antagligen full ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Shadowfax, om du inte är vän med Shining_Pearl, då har jag ingen aning. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Lepre: Nej jag menade att jag snackade med en helt annan person. Men jag skrev ditt nicknamn hela tiden. Så jag pratade inte med dig, men jag pratade med dig på sätt och vis ändå. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
hehe jaha, det var så du menade ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Lepre: så ska vi ta och göra sanning av det då? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Vart var du igår då Lapre, var du på krogen igen? Mina favoritgrejer: 1.Mina FC Barcelona grejer 2.Mina fotbollsböcker och fotbollsfilmer 3.Mina filmer 4.Mina tv-apparater 5.Min säng 6.Min dvd 7.Mina böcker 8.Min dator 9.Mitt PlayStation 2 10.Mina data/tv-spel __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Shadowfax: Jo det är nog på tiden faktiskt ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Nyttja Msn nu Shadowfax ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Haha, ska jag nyttja msn Lepre? Det gör jag minsann. Addade t.om. dig för en tid sen, men du var ju aldrig inne så jag rensade ut ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Lepre och Shadowfax: Jag känner på mej att det kommer att bli nåt mellan er.![]() __________________________ |
modv: Tyvärr har du fel. (Jag har en annan ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-04-19 01:55:06] |
1. Min säng! 2. Tv:n 3. Kläder och smink ![]() __________________________ [Inlägget ändrat av Cruel_Intentions 2006-04-19 08:53:37] |
1,TV:n 2,sängen 3,badkaret ![]() __________________________ |