Eller radera dina inlägg där du inte skrivit någonting om fotboll. Det enda du gjorde var att klaga på att jag tycker att Tyskland är bra och Klose är en bra spelare __________________________ An eleven years old boy died. An eleven years old boy become a man. A man who killed people. Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you ![]() |
Ni kan ju ta den här diskussionen på msn istället eller låta den vara... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Varför tror ni att jag är full på filmpunkten? Visa lite respekt för i helvete. __________________________ Everyone wants to be found. |
Vet inte, men du verkar full ibland __________________________ An eleven years old boy died. An eleven years old boy become a man. A man who killed people. Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you ![]() [Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-07-08 17:02:03] |
![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
Hela den har traden e onodig! Vem bryr sig? De som gor det sa gar det att konstantera att KatrinaL e den yngsta aktiva filmpunktaren. och Duskbringer barnsligast.. __________________________ I'll be back ![]() |
Duskbringer är kung! __________________________ mad world... |
Haha, ja men han är fortfarande barnslig ![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
Cruel_Intentions: Hö? Barnslig? Jag har blivit kallad för många ting men "barnslig" var nog några år sen. På vilka grunder gör du detta påhopp fröken brådmogen? Replica: *klappar mitt lilla husdjur och ger honom lite mjölk under det han spinner av välmående och belåtenhet* Lepre: Du håller med den här villrådiga häxan? Då bör du sova med ett öga öppet i natt. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Dusk: Det går nog inte så bra.... alltså att sova med ett öga öppet. ![]() __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
modv: du är minsann klok som en uggla och listig som en räv. Jag böjer mej för ditt bländande intellekt och omformulerar mitt dumdristiga utlåtande. Lepre: du bör inte gå och lägga dej i natt. Alla nöjda? Okej, peace! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Hahaha, du e så grov Duskbringer.![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
Du anar inte... __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
HAHA fan så kul! Kommentaren till modv alltså, you made my day... __________________________ mad world... |
Mm, Duskbringer när han är som allra bäst.. Om man delade ut priser till folk som kunde håna och förolämpa andra människor och samtidigt vara så diskret så de inte märker en (förutom alla andra) då skulle Duskbringer vinna det priset varje gång han skrev något på forumet... Det där lät nog för krångligt.![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
Replica: ![]() Lepre: Och jag skulle direkt passa vidare priset till dej, för jag tycker så mycket om dej! ![]() ![]() ![]() *slängkyss* __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-07-10 00:05:31] [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-07-10 00:05:56] |
![]() __________________________ "Ho-Ho-Ho, now i have a machine-gun." |
Dusk det var elakt att lura folk med att hålla in alt + f4 det var dumt särskildt när någon gick på det. ![]() __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. |
Elakt? Det var ju skitkul ! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Det var ett skämt, jag lärde mig alt + f4 typ när jag var 10. __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. |
Men du lärde dig inte att sluta trycka på dem förns för 2 år sedan, när knapparna till slut gick av.![]() __________________________ "Ho-Ho-Ho, now i have a machine-gun." |
Är du full igen? __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. |
Men snälla ... det är döjobbigt när ni skriver såhär hela tiden. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Lepre: Är du full igen? __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Ja det är klart man är full en tisdag klockan halv 5, vafan trodde ni? Nej seriöst grabbar, nu får det vara nog, Lepre är inte alltid full han är bara allmänt flummig... __________________________ mad world... |
När Duskbringer skämtar så är han definitivt inte full, och hans humor är jäkligt bisarr, jämfört med min. ![]() Jag har sagt tidigare att det där "skämtet" inte är särskilt kul längre, det är bara ni som tycker det. Nästa som skriver något sådant kommer få en get i röven! Thnx for the Backup Shadowfax ![]() P.S: Ni grabbar har verkligen brist på "egen" humor, kan ni inte testa skämta om något "kul" för en gångs skull. Man vet ju aldrig, ni kanske är framtidens komiker utan att veta det.. Tvivlar ![]() __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Är du full Lepre?![]() ![]() ![]() __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Haha, snacka om at göra bort sig.. Det var ju inte kul? __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Undrar hur jobbigt Lepre tycker det är, för jag tycker det är skitjobbigt, skaffa er ett intressant liv eller skoja om nåt aktuellt och kul iställer för att fjanta som små barnungar. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadowfax: Gå o gömm dig!!!!! __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
modv: Skaffar du bättre humor då så gärna. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Haha.. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Shadowfax: Eller så borde kanske Modv dela med sig av sin humor till dig. Du verkar ju inte ha någon. __________________________ Lordi rock the hell out of you ![]() |
Nu tar vi det lungt och sansat, juste lungt och fint. __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. |
modv: Seriöst det är bara du som fortfarande tycker det är kul (möjligtvis resten av gänget som är under 14 år också ) så sluta skriv såna onödiga kommentarer du gör bara bort dig, så visa lite respekt nu för våran elit-recensent Lepre... __________________________ mad world... [Inlägget ändrat av Replica 2006-07-12 12:21:22] |
KatrinaL: Jag har ingen fjortishumor nej. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-12 20:46:29] |
Bortredigerat av administratör [Inlägget ändrat av moderator Kristoffer 2006-07-12 21:24:05] |
... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-12 21:09:16] [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-12 21:41:10] |
Var säkert lite för grov i munnen. Jag ber om ursäkt. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Det känns skönt att man har folk på sin sida i alla fall. Modv: "There's only one punishment for such treachery.. Kneel." Undrar om jag stavade rätt den sista delen av texten. Nåja, jag får väl ta det när Filmpunktens sanna besserwissrar dyker upp. ![]() __________________________ "The truth is out here" X-Fils |