Jag undrar om det finns några nya filmer nu som är bra.. Dom flesta ja sett som varit splitternya har varit korta med liten handling & låg poäng som inte alls varit så bra.. Nån ny film har ju varit bra & det nekar jag inte till.. Vill gärna ha lite tips av folk vilka filmer som varit på bio iår som gått att se.. Nu när jag sist hade filmkväll med polarna så vart det en gammal film efterssom det görs rätt lite bra filmer nu.. Kom gärna med tips & synpunkter om nya filmer.. till ex skulle du gå & se den på bio om det hade varit en dålig film? __________________________ Gillar film kvällar! |
Jag tycker personligen att The Constant Gardenar var en mycket bra film __________________________ Dark,Darkest,Darko |
En relativ ny, var bio aktuell för et tag sen är Crash, den borde du se. __________________________ cstroMANIA [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-12-08 17:29:32] |
Det kommer ju massor av ny bra film, bara inte från Hollywood.. Se japanska och sydkoreanska filmer! __________________________ |
Här är några Hollywood-rullar från 04/05 som jag tyckte var värda 39 bagis att se: Attentatet mot Richard Nixon Tolken Birth Batman begins Syskonen Baudelairs olycksaliga liv Hide and Seek National Treasure Det var dom jag kom på direkt... __________________________ |
Jag har sett ganska mycket nya filmer, mycket skräp. Men 3 filmer som jag tycker du borde kolla in är Friday Naigt Light, The longest yard och en av dom absolut bästa filmer jag sett någonsin, Green street hooligans är ett måste __________________________ |
Man borde nog se Da Vinci Koden den blir nog jätte bra! __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
några bra är casanova, tusenbröder, Munchen, Harry potter the goblet of fire, Narnia var ok m.m [Inlägget ändrat av F_uckFace 2006-03-15 19:17:38] |
Jag glömde Miami Vice. Måste vara höjdpunkternas film för det hära året! __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
timoti: håller med miami vice tror jag kommer bli bra en av många jag längtar efter... __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
Jag är inte helt övertygad om att Miami Vice kommer att bli en lika stor kalkon som Starsky and Hutch, för det första har den ju en av världens absolut bästa regissörer, och sen så är ju Jamie Foxx rätt soft.. __________________________ Kalles |
Vem ska regissera Miami Vice? __________________________ who do i trust? me - thats who! |
Michael Mann (det står ju här på Filmpunkten t.o.m.) __________________________ [Inlägget ändrat av Goliatbagge 2006-03-18 12:30:30] |
förlåt då __________________________ who do i trust? me - thats who! |
Nja, kanske... __________________________ |