Detta är till viss del off-topic och admin får flytta på detta inlägg till passande tråd om denne vill, det var bara så att jag inte visste var jag skulle skriva. Så till saken. Det är som så att jag har startat upp en ny filmsajt - www.filmportalen.com - där besökare kan få tips på olika kampanjer som våra partners kör, det finns även tips om var man kan hyra och köpa film osv. Nu är det så att jag har en tanke om att även börja recensera film på sidan och vad jag då behöver är duktiga recensenter som kan skriva lite på sin fritid. Antalet recensioner denne vill skriva är helt upp till personen i fråga. Recensenterna kommer erhålla en egen dittnamn@filmportalen.com mailadress så besökare kan kommentera dennes recensioner osv. Låter detta intressant? Skicka i så fall ett mail till: daniel@filmportalen.com Till sist vill jag bara påpeka att jag inte har som syfte att "stjäla" besökare, recensenter eller annat från denna sida. Jag har Filmportalen.com enbart som fritidsintresse vilket jag vill poängtera väldigt tydligt. Jag vill heller inte skapa några bittra miner här eller någon form av konkurrens. __________________________ |