The cranberries bästa låt ä jue "just my imagionation" __________________________ Halloween Halloween 2 Halloween 4 Halloween 5 Halloween 6 Halloween: H20 Halloween: Resurecction |
kent å slipknot är sjukt dåliga å ja lyssnar å ja tycker tinnituspip låter bra mycket bättre hejdå __________________________ i stick my neck out for nobody |
Finns bara 1 grupp för mej just nu, o de e så klart Green Day... :d ![]() __________________________ |
???? Inte för att klaga på din musikstil men HUR KAN DU.. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
green day är rätt ok, synd bara att typ all deras musik är plagiat... inte särskilt kreativt liksom.. __________________________ |
I min klass är vi 24 personer och jag kan säga dig att 95% av 100 hatar Green Day.. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
shittt var inte detta ett filmforum?.. bara för det måste jag säga att det finns ingen artist som hade lyckats så bra med attt göra filmmusik som Esbjörn Svennson, synd att han inte har gjort någon filmmusik än.. hans trio spelar helt underbart, lyssna själva och ni ser en film framför er.. Annars tycker jag underground Hip Hop är den mest klockrena musikgenren för film.. Iggy Pop och Neil Young oxå storslagna för genren... Pusshaj __________________________ "Tavla kan du vara själv!" |
GUNS N ROSES __________________________ |
Kent? o_O Va? Hur är det möjligt att ni tycker så? Nej. Marilyn Manson eller Frankenstein drag queens from planet 13 är riktig musik ^^, __________________________ o_O Something's wrong with you |
Just nu så trummar Aeon intensivt i mina lurar. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
måste tilllägga Johnny Cash riktig klassiker.. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
kan inte riktigt påstå att jag avgudar johnny cashs musik, men på något sätt är han ändå en riktig hjälte inom musiken.. ![]() __________________________ |
javisst e han.. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
The Killers och The Libertines är rusikgt bra. Bästa svenska artisterna är Johnossi och Robyn (den nya plattan) __________________________ |
Lyssnar alla bara på rock här? Jag gillar Psytrance o Hardhouse! O Massor av annat oxå i för sig. Air Alpha Blondy Armin van Buuren Asian Dub Foundation Björk Bob Marley Chet Baker Cornelis Vreeswijk Cosmosis Destination Goa Etnica Ferry Corsten Hallucinogen Hux flux Janis Joplin Jay-jay Johansson Johan Gielen Laleh Leonard Cohen Mano Negra Manu Chao Marusha Massive Attack Ministry Of Sound Moby Morphine Paul Oakenfold Shpongle Sun Project System Of A Down Tiga Tiger Lou Kika närmare på dom. UNDERBART!!!! ![]() ![]() __________________________ |
Några andra musikaliska genier är ju NIRVANA... Avgudar dom fullständigt.. [Inlägget ändrat av Forlorat 2006-01-30 13:32:43] |
Jo Nirvana var bra. När jag var liten ![]() Här är mina favoriter, just nu är jag väldigt inne på indie-pop, har lagt ner hård-rocken förlängesen, så trist. 1. U2 2. Coldplay 3. Kent 4. The shins 5. Millencolin, grymt sköna live. __________________________ "Relax, David. Open your eyes." - Vanilla Sky |
hård-rock tröttnar man på jättefort... men grunge-musik funkar alltid.. __________________________ |
ja, nirvana var roliga. eller, är fortfarande kan man kanske säga. de kommer leva kvar ett bra tag till. hoppas inte detsamma om såna band som kent. __________________________ |
varför inte?... tycker absolut man ska uppmuntra band som är lite originella, spciellt band som gör det lika bra som kent.. stor del av den musik som görs nu är bara plagiat på plagiat... __________________________ |
Det är juh så självklart... Världens bästa band ä såklart: U2 ![]() Rock'n'roll 4-ever.. ps. Är d någon som vet om arctic monkeys är ngt att ha?? vi har läst om de i nme, där är d typ gud i egen hör person. Stämmer d lr är d ba en hype? __________________________ "But why is the rum gone?" [Inlägget ändrat av Bönorna_2 2006-02-07 14:27:09] |
U2 kanske är bra men inte bäst. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
U2 tröttnar man på ganska snabbt, men man lyser alltid upp när en av deras låtar spelas, angående Arctic Monkeys.. De är ju ganska annorlunda, och musiken påminner om gammal sliten punk, det är cool musik, men lite för risigt. __________________________ -Do you want to know how i did it? This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
Glömde nämna Millencolin! Sveriges stolthet! Inget annat band jag känner till har fått mig att nästan svimma på en konsert, typ 15 låtar på en timme. Ja! det går snabbt, man blir tvungen att stanna och andas ibland. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Jo jag håller med, lyssnar på dem just nu, men har bara hört, Du och jag döden, Hagnesta hill, The hjärta & smärta, vapen och ammunition och lite på Isola, som jag tyckte var väldigt konstig. Man märker tydligt skillnaderna på dessa skivor, de äldre var ganska mycket revolt och död och tonårstankar, nu lirar de lite ljusare musik, men Kent är och kommer alltid förbli Kent, så all musik de gör är lika i mina öron, de är fantastiskt bra. Favoritlåtarna kommer främst från skivorna Hagnesta hill, vapen och ammunition och Du och jag döden. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
måste hålla med om att millencolin är ett fruktansvärt bra band.. väldigt, väldigt nice spelning dom hade på hultsfred i sommras.. ![]() __________________________ |
1. R.E.M. 2. Oasis 3. The Killers 4. The Subways 5. The Coral 6. The Shins __________________________ "The Force Is with you young Skywalker. But your'e not a Jedi yet" |
Junior Senior också. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
TheOffspring? ![]() __________________________ Don't be afraid of the dark son. Be afraid of what it hides. Good night... |
G-Force __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca [Inlägget ändrat av Lepre 2006-02-19 00:37:30] [Inlägget ändrat av Lepre 2006-02-19 16:45:28] |
Hammerfall? __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
Guns N' Roses innan Axl blev tokig __________________________ [Inlägget ändrat av F_uckFace 2006-02-19 23:24:02] |
Jaguar, Tyrant å annan tidig NWOBHM __________________________ i stick my neck out for nobody |
SLIPKNOT ÄGER ALLA ANDRA SOPOR!!! Adda mig på msn BEFORE I FORGET! ![]() __________________________ |
Nu har jag addat dej Indy. Bara så du vet. __________________________ |
The Knife __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Papa Roach, Avenged Sevenfold, så klart![]() __________________________ |
OK![]() ![]() __________________________ |
Indy är het på forumet idag. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Aerosmith Of Cource! ![]() __________________________ |