inte för att jag har sett alla ännu men jag tycker att dom är rätt så bra. |
Jag har bara sett A Hard day´s night..hehe den hade kanske inte den bästa handlinge..men jag älskar deras Liverpool humor.. =P är helt galen i Beatles.. Tyvärr är det svårt att få tag i deras filmer :/ |
jag har inte heller sett alla men gillar Yellow Submarine starkt!! |
På tradera.com finns för tillfället Help och Let it Be. Också Magic Mystery Tour. Och på ginza och cdon finns A hard day's night. __________________________ Give Peace A Chance |
Men jag har hört att det inte är Beatles röster i Yellow Submarine. Jag har inte sett den själv, men skulle vilja det. Gillar låtarna, som Hey Bulldog. Jag har letat efter den på nätet, men den är så dyr. Varför står det inget om Beatles - Anthology 1, The,? Vad är den om? Är det om Beatles i början av deras karriär? __________________________ Give Peace A Chance |
Jag gillar beatles, men har inte sett deras filmer:/ vill gärna göra det. någon som vet hur många filmer dom gjort? __________________________ |
Vad jag vet har de gjort de här filmerna: A Hard Day's Night Help Magic Mysterys Tour (ursäkta stavningen) Yellow Submarine Let It Be Jag har bara sett den första, men skulle vilja se de sista också. Du får ta och kolla på dom! ![]() __________________________ Give Peace A Chance |