James Marsters spelar "Spike"/"William the Bloody" i Buffy the vampire slayer-serien. Jag ÄLSKAR Spike och James Marsters! Men James Marsters är egentligen inte brittisk, som man tror eftersom att han pratar brittiska i Buffy. Han är egentligen amerikan men eftersom att regissören letade efter något brittiskt så fick han prata brittiska . James Marsters är också med i "House on hunted hill" och fyller 42 år i år.
Jo det är sant , det kan ju inte vara utan Buffy, annars kan det inte heta "Buffy och vampyrerna." Angel = blir hon ju kär i och Spike är rolig, Willow är en häxa och hennes pojkvän var en varulv. Zander , millitär.? Giles, ja , ? Biblotekarie, bland annat.
det e ju inget roligt att se Buffy och Vampyrerna om inte James är med....men han kommer ju vara med hela seson 7...och serien Angel...som både david och James är med i är skitbra!!!!så när seson 7 är slut så e de bara att kolla på Angel...*hehe*....synd att dom bara har gjort 7 sesons.....han är ju så charmig av sig!!
Är de nån här som följer serien Angel?.. Lr har säsong 5?? Då vet ni säkert va som händer i sista avsnittet!!?... Nån mer som är ett Spuffy fan?? Asså att de ska vara Spike o Buffy!?.... __________________________
Jag gillar James han är ett riktigt charmtroll... Men det är synd att han dör. Jag tycker det är synd att han blir kidnappad... Han tvingas att hänga i taket och plågas av en vampyr.
Jag har jättemånga foto av James och klipp av Spike och Buffy på datorn... som visar olika snuttar av serierna. __________________________
Ina Sjöstedt.
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!