Känns nästan tröstlöst att dem måste splitra filmen från en skön triologi. Samma fall såg vi hos American Pie, viss var trean rolig, men dem hade inte behövt trycka in den som AP titel bara för skapa tittar intresset å dra ner dem övriga. Så är skeptisk till alla uppföljare, oftast dvs. __________________________
Vill väl försöka klämma ut några sista slantor. Förstår verkligen inte varför.Jurassic Park var en ganska bra film.Hade räckt med den. __________________________
Jag vill gärna se dem, När första filmen kom då hade man ju aldrig sett något liknande, då var jag ganska liten och var i dinosaurie-åldern, nu är jag fortfarande lika intresserad av en uppföljare som jag va när jag såg första filmen, bara de inte överdriver filmen med special-effekter och glömmer bort handlingen och skådisarna. __________________________
"Was it over when the germans bombed pearl harbor? Hell no!" -John belushi 1949-1982, Delta gänget.
Finns snuskigt stora chanser att dem slösar mer tid på effekter än manus och skådespeleri som säkert bara kommer vara en upprepning från dem föregående. __________________________