Film 1 Jag såg ungefär 20 min av denna film i Thailand men han inte se vad den hette. Det är en Amerikans film som utspelar sig i en Amerikans by/liten stad där en person typ "ser" något (ufo eller något liknande) och blir sen gradvis smartare och smartare. Det är INTE filmen Phenomenon med John Travolta men den verkar vara exakt likadan, ialla fall i början. Nån som har några aningar? Film 2 Denna film såg jag längesen på Canal+ tror jag. Det är en typ av battle-band-camp film där college eller liknande har orkestrar som är väldigt stora och springer runt på fotbollsplaner och typ "dansar" samtidigt som de spelar. De tävlar mot andra band. Någon som har några gissningar på denna film? Tack på förhand __________________________ |
Kan första filmen vara Evolution (2001) ? http://www.imdb.com/title/tt0251075/ Kan den där andra var Remember The Titans (2000) eller Major League (1989)?http://www.imdb.com/title/tt0097815/ __________________________ |
Den andra filmen du tänker på är säkert Drumline. http://www.imdb.com/title/tt0303933/ __________________________ |
Goliatbagge: Japp, det var den. Tack! modv0074: Nej, tyvärr det var inte den ![]() __________________________ |
Kan det vara October Sky? http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=5962 __________________________ |
wildpalm.. nej tyvärr det var inte den ![]() __________________________ |