Intressant ämne tycket jag. Speciellt när det gäller betygsättning, där kan ju plötsligt ens vardagliga åsikter spela en roll.. "Grymmt filmskapande x En kraftig kritik eller budskap" blir ju oftast ett riktigt tungt resultat tycker jag iallafall.. Någon som har sett nåt bra på sistone eller har några favoriter?? __________________________
[Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-01-23 19:46:07]
Själv har jag nog Michael Haneke som favoritregissör i ämnet.. Larry Clark är oxå grymm.. Men "Irreversible" av Gaspar Noe slår nog allt, Kaboom! säger jag bara __________________________
Min favorit är helt klart Dawn of the Dead med sin blandning av ultravåld och kritik mot konsumsion. Koyaanisqatsi är en annan extremt bra dokumentär om vårt samhälle. __________________________
Hmm team america är ju en grymmt rolig film och den kan nog vara rätt slagkraftig mot dumma amerikaner, som inte riktigt fattar vad Michael Moore säger .. Koyaanisqatsi, vad handlar den om mer specifikt... Har någon sett " I stand alone " av Gaspar Noe? __________________________
"Tavla kan du vara själv!"
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!