Någon som vet vad den låten heter::: typ dream ....dream ........dream __________________________ |
den går på den där blöjreklamen ni vet... när ett par försöker sova så är det en bebis som skriker ,,sedan går de och tittar men det är inte deras barn.. sen så hämtar de blöjor till grannens barn.. __________________________ |
Låten går även i slutet på Pojkarna i mitt liv, men tyvärr vet inte jag vad den heter. __________________________ |
Hej, Kan det vara denna låten: The Everly Brothers - "All I Have To Do Is Dream" ...känns rätt!! //mvh BBque __________________________ - it´s definitely not K-mart - bbque - |
Jag tror att det kanske kan vara den, tack. Förresten, låten som spelas väldigt ofta i Vid din sida, vad heter den? Också ganska känd antar jag. Behöver även hjälp med Shakiras nya, den som spelas på radion ganska ofta och på tv-reklamerna. Inte den där tortilla, eller vad den heter. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-05-20 21:02:16] |
Hips don't lie, kanske du letar efter SFN, riktigt dansant.. __________________________ Kalles |
Ja, det låter lite välkänt. Tack så mycket! Den andra låten då, någon som kan den? __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Ja det är väll Ain`t no mountain high enough som jag tror att du tänker på. __________________________ it easy mkay... |
..med diana ross o marvin gaye __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Japp, det låter främmande. Tack så mycket, både c00per_91 och mkay marre! __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
varsågod.. __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
ja varsågod..![]() __________________________ it easy mkay... |
fattar aldrig hur musik utan bon jovi kan bli populär... __________________________ det är viktigt att inte släppa iväg gais för långt... |
va...jag hatar bon jovi __________________________ it easy mkay... |
skådespelaren eller gruppen? __________________________ its a sicilian message |
Haha, vilket ämne är vi inne på manne? ![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
Man kan inte hata Bon Jovis låtar, för då har något gått snett. Han är förövrigt ganska bra i Pay it forward-filmen också. __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |