![]() [Inlägget ändrat av modv0074 2006-09-17 10:54:13] |
R.I.P __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Mycket skit och några få toppar (Reservior Dogs, True Romance och Short Cuts). Men vila i frid Nice Guy Eddie. __________________________ |
Läste också det, satan va tråkigt...vila i frid Chris. __________________________ mad world... |
Synd. __________________________ "-Do you know how i know that you are gay?" "-How" "-You like coldplay" Vadå, de är bra!? |
Mycket tråkigt! R.I.P [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-01-26 19:45:25] |
Någon som vet HUR han dog? Jag menar 43 bast eller vad han nu blev, är ju ingen ålder... _____________________ (uppdatering) läste precis att dödsorsaken inte var känd... Life's short - live on the edge. [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-01-27 09:09:47] |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-02-21 12:58:56] |
hihi __________________________ Life's short - live on the edge. |
Var troligtvis för mycket mat och alkohol, så till slut gav hans hjärta upp....snyft. __________________________ mad world... |
Ja det är ju fett tragiskt i allafall. Har ju redan sett honom dö en gång i "Kiss Kiss Bang Bang" och bara det var sorgligt nog... Vid närmare eftertanke dog han ju i True Romance också. Poor guy. __________________________ Life's short - live on the edge. |
Whooops, det där var kanske lite spoiler för dom som inte sett filmerna ifråga. Beklagar. __________________________ Life's short - live on the edge. |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-02-21 12:58:43] |
Har bara sett honom i Best of the best. R.I.P __________________________ |
Raceai - elakt __________________________ Life's short - live on the edge. |
Han vägde 270 kilo. Det var väl det som orsakade hans död. Tror jag. __________________________ |
270 kg? skojar du eller? __________________________ Life's short - live on the edge. |
Ehhh..han vägde typ 120-130 kilo annars. __________________________ mad world... |
270 pannor ??? *tessan lägger sig ner på golvet och vrider sig av skratt* ![]() __________________________ |
Hehe, det är nog snarare 270 pounds kan jag tänka mig (ca 122 kg). Vila i frid... __________________________ |
aa jag vet inte så mycket om han. Jag vet bara att han var med i rush hour och att han var seans bror. Inget annat, men ändå tråkigt.. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
R.I.P synd som fan __________________________ |
modv: var det inte du som skrev förut att Johnny Depp hade dött? __________________________ A eleven years old boy died. A eleven years old boy become a man. A man who killed people. Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you ![]() [Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-07-06 10:27:36] |
att Johnny Depp?![]() __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Men för i helsike låt honom Vila i frid! __________________________ Everyone wants to be found. |