Forum » » Filmdiskussion » Gattaca. *SPOILER-VARNING*   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Gattaca. *SPOILER-VARNING* 2006-01-29 01:51:50
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Gattaca är en av mina favorit-filmer, det är verkligen en film som lämnar en knut i magen, på nåt smut vänster, jag förstår filmen helt, man måste se filmen ett par gånger för att förstå den helt, och det har jag. Men det är nu jag faktiskt behöver hjälp, det är konstigt hur Ethan Hawkes roll kan göra piss-provet utan att doktorn märker att han slangar. Men vi säger att han lyckas med det, och man funderar på hur, men man kommer inte på något, sedan antar man att det ska förklaras i slutet, det gör det.. Vagt. Först tänkte jag att det kan ha varit hans far, men, han liknar honom inte alls, och någon släkting är nästan otänkbart. Nu kommer frågan, är det någon som vet vem han är?
__________________________

"-Do you know how i know that you are gay?"
"-How"
"-You like coldplay"
Vadå, de är bra!?
  2006-02-23 14:57:10
Mattias15
Registrerad: 2006-01-08
jag har alltid trott att doktorn har låtit vincent komma undan med flit. doktorn vet alltså vincents hemlighet men han skiter i att göra någonting. vem doktorn är har jag ingen aning om.

__________________________

Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you!
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.