Så fort jag såg reklam för den nya lilla jönssonligan filmen: Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen, tänkte jag NEEJ! Den förra Lilla JL på kollo var bedrövlig! Har nån sett den här filmen? Hur var den? Har dom gjort ännu en bedrövlig film? Föresten kolla sickans frisyr! __________________________ [Inlägget ändrat av filmaren 2006-01-29 16:36:36] [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-01-31 22:05:38] |
Hela Lilla Jönssonligan-serien kan dra åt helvete enligt mig, så jävla töntigt och onödigt. Det är ju en skam för Jönssonligan! __________________________ mad world... |
Jag tycker att dom två första var ok faktist, men trean och fyran har jag ännu inte sett.. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
Jo de förstå två var väldigt charmiga, de bara älskar jag, det är ju väldigt löjliga filmer och ja de är för barn, men vi har ju alla barn inom oss. Fast de senare verkar bara larviga. __________________________ "Relax, David. Open your eyes." - Vanilla Sky |
håller med om att dom första två var bra, men sen blir det bara för mycket... __________________________ |
Jag blev besviken när jag såg att det inte var samma skådespelare på sickan..(???) Eller är det det? han kanske bara har låtit håret växa lite!!!![]() __________________________ Mee* |