Jag har det första Resident Evil spelet ja. Vem har klarat ut det spelet?Jag tycker att spelet är otäckt och har inte vågat klara ut det. Så frågan är vem har klarat ut spelet? Vad tycker ni om spelet? Med vilken karaktär har ni klartat ut spelet med? Är det nån som håller på och spelar det? Spelet är ju 10 år gammalt. Så hosta ut allt vad ni vill säga om spelet. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-09 15:07:50] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-09 15:08:06] [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-02-17 22:51:25] |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-07-26 20:28:24] |
Jag hoppade till då jag såg den första zombien jag. Det är väl svåraste att klara av spelet med Chris? Han har ju bara en kniv i börja av spelet. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-09 17:37:48] |
Finns Resident Evil till gamla Playstation? Är sugen på att spela det men har ingen ny gameconsoll eller vad det kallas![]() __________________________ Blood is life... and tasty too |
Ja det stämmer. spelet finns till palystation 1, men spelet är ju så gammalt så det finns nog inte mera i affärerna, kanske på nåt loppis. __________________________ |
Haha modv, det var likadant för mig första gången jag lirade det. På senare tid alltså, lirar det på GC. Jag spelade igenom kanske halva, jag trodde ju faktiskt bara att de gjort om grafiken, men det var mer än så, när jag fick se min första "running" zombie då stängde jag av spelet. Sen tog jag till mig modet och spelade klart det, jag var kanske en timme från slutet. Det är grymt bra, det är nästan oförutsägbart varje gång man lirar det, även om man spelat det 5 ggr, för man vet ALDRIG när VAD ska hända, för jag är osäker hela tiden. Det är därför jag tjatar om filmen, liksom hallå, vad hände med spelet, det påminner inte alls om det. Det ska vara läskig musik, mörka korridorer och avlägsna skrik, inte sparkar, bullet-time och nakna tjejer!? Modv: Som chris hittar man pistolen bara efter 3 minuter, ute i den stora hallen ![]() Ni borde testa det uppdaterade Resident Evil på Gamecube, de har lagt till många fiffiga grejer där. Förresten, jag minns inte om det fanns "running" zombies i orginalet, finns de där? __________________________ "Relax, David. Open your eyes." - Vanilla Sky [Inlägget ändrat av Lepre 2006-02-09 20:03:39] [Inlägget ändrat av Lepre 2006-02-09 20:04:51] |
Jag vet inte. Det var några år sedan jag spelade det. Jag spelade inte så långt. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-09 20:17:09] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-09 20:17:55] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-09 20:24:19] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-09 20:26:02] |
Här på filmpunkten får man ju inte avslöja slutet. Gäller det spel också? Jag skulle gärna vilja veta hur spelet slutade. __________________________ |
Jag körde Resident Evil första gången när jag var 9 år! Jag tycket att det var mycket läskigt. Av alla serier som jag har kört så är Resident Evil 4 det läskigaste trots att det nästan inte finns några zombisar i 4:ran. __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Jag har klarat RE hur många gånger som helst, men varje gång är det lika läskigt! Nu kör jag det på PS2, vilket betyder att minneskortet inte stöder några sparningar. Fatta hur jävla mycket läskigare det blir när man vet att man bara kan dö EN gång!!! Adrenalinet rinner ut genom öronen! Modv, kör inte som Chris om du är first-timer. Kör som den mesige Jill ist, för hon får alltid backup av Barry. På den första zombien t.ex. kan man som Jill bara springa ut i matsalen igen, så gör Barry processen kort med zombien! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
*SPOILER* Ni som inte vill veta hur Resident Evil (spelet slutar) blundar och håller för öronen ![]() Man kommer till ett labb, på vägen har man fått reda på att Resident Evils ökände Wesker har legat bakom alltind redan från första början, och att Barry blivit tvingad till att rädda honom. I labbet ska man utföra diverse små uppdrag, men det primära är att starta en hiss och ta sig till en helikopter-plattform. Först måste man springa runt och hitta speciella "strömbrytare" för att öppna en dörr som Chris/Jill är instängd i, beror på vem du spelar. Wesker har stängt in den personen, så slutet förändras mycket beroende på vad man gör, men man räddar säg Chris och tar sig upp på helikopter-plattformen. Där möter vi för andra eller tredje gången Tyrant man dödar honom, och har skickat upp flares som din transport därifrån ser, och kommer och hämtar dig, det föjs av en vacker slutsekvens. Jills äventyr fortsätter i Nemesis. Det är fantastiskt hur själva storyn om Resident Evil är uppbyggd, allting stämmer och man får reda på mer i varje spel. Nu har man ju gjort fyran som är en diamant i Resident Evil serien, det kommer också komma en femma, för i spelet nämns det att Umbrella är på väg upp igen, och då menar jag inte genom tillverkning av gräsklippare, nej, ni förstår vad jag menar. Femman kommer till xbox 360 i år om jag inte misstar mig. __________________________ "Relax, David. Open your eyes." - Vanilla Sky |
Tack Lepre! Det var snällt.![]() __________________________ |
Så jobbigt bara att inte alla Resident Evil spelen kommer till datan, så här ligger det till. Resident Evil Ps 1 och Gc Resident Evil 2 Ps 1, Gc och Pc Resident Evil 3 Ps 1, Gc och Pc Resident Evil: Codename Veronica X Dreamcast, Gc Resident Evil: Zero Gc Resident Evil 4 Gc och Ps 2 Resident Evil: Dead aim Ps 2 Resident Evil: Outbreak Ps 2 Det är så snurrigt, om man vill ha alla spelen så måste man alltså lägga ut ca 5000 på bara konsoller, sen om man vill ha Resident Evil 5 måste man köpa Xbox 360 eller Playstation 3. __________________________ "Relax, David. Open your eyes." - Vanilla Sky |
Lepre: Du lär va en erfaren Resident Evil spelare. Jag tänkte spela det snart, men jag har ett problem. Jag är skitskraj för den första zombien och musiken. Har du nått tips hur man inte ska vara rädd? Jag ska ta ett djupt andetag. __________________________ |
hmm, hehe jag blev ju lika rädd som du, men med tanke på att jag redan spelat ALLA spel, utom de på ps2 så tar jag inte sy mycket stryk, ganska avdankat om jag ska va ärlig. Det finns inte så mycket du kan göra. När man var liten så var man alltid rädd för att se skräckfilmer ¨på natten när man var ensam hemma, det växte man ifrån lite. Inte Resident Evil, så om du ska spela det, se till att kanske ha en kompis hos dig, eller ha tänt i rummet, en fråga först, lirar du det första på Playstation eller det omgjorda på gamecube? __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
Nu har jag spelat det, Det var inte lika otäckt som förr. Lepre: Jag lirade det på Playstation och det gör jag nu också. [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-10 19:38:02] |
Okej, det är läskigt på playstation, men det var för 8 år sedan jag lirade det senast. Nu fixade jag det omgjorda på Gamecbube, och jag säger då det, folk som säger att grafiken inte spelar någon roll har fel (om de inte är väldigt retro, då är det inte nån ide). Jag ska förklara vad det var som var så läskigt. Jag lirade igenom den första delen utan svårigheter, men det var mycket som var läskigt, jag var ju beredd på det mesta, men mycket var ju omgjort, till exempel, när man skjuter en zombie bör man bränna dem annars... Jag var vid med room i västra delen av residenset, kommer från väst och ska springa in i rummet, helt plötsligt "KUTAR" det ner en zombie för trappan, asså han kutade i 30 kilometer i timmen. Jag SPRANG fram till teven och stängde av, mitt hjärta bara bankade. Det är detta jag skulle vilja ha med i en film, jag har nog aldrig varit så rädd förut, hehe trodde det var en bugg i spelet men icke.. Nästa gång jag satte på spelet såg jag till att bränna liken eller skjuta skallen av dem. Fyfan, köp spelet till gamecube, ni kommer tappa hakan. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
Ni som inte vet så mycket om själva "Resident Evil", gå in på den officiella hemsidan, där får man veta allt som man kan veta, allt om alla personer från "1960" om vilka som föds, vilka som har gjort vad och vad som händer. Resident Evil är inte bara några spel, eller jo, men det finns en trolig story som är väldigt utarbetad och som är kopplad till många olika saker på många olika sätt. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
Lepre:Ja det let läskigt det, speciellt om man inte är beredd. __________________________ |
hehe ja, har du lirat fyran? vad var din msn modv? __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca [Inlägget ändrat av Lepre 2006-02-10 22:07:38] |
Nej, men först först ska jag spela ut ettan innan jag provar ett annar Resident Evil __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-10 22:09:18] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-10 22:14:11] |
har du lirat något av de andra spelen? __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
Nope. Bara ettan. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-10 22:13:12] |
De andra är minst lika bra, jag kör en betygssättning: Resident Evil: 5, det läskigaste Resident Evil 2: 4, Mest spännande Resident Evil 3: 3, "Nemesis" Resident Evil 4: 5, Bäst action Resident Evil Zero: 3, Man spelar två personer. Resident Evil Codename Veronica X: 2, Utstickare, spelar ingen som helst roll för Resident Evil serien. __________________________ -Do you want to know how i did it? This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
Jag har skitsvårt för survival-horror spel.. Kan inte spela sånt ensam! Men roligt är det!! __________________________ "party is over"//Braindead Lordi,Amen,Awa,Ox och Kita! |
Ja, de är jobbiga iu början, men sen vänjer man sig. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
har klarat ut det på alla svårighets graderna på båda konsollerna __________________________ Början på Cannibal Corpses låt "Addicted to vaginal skin": "I just took that knife and i cut here from her neck down to her anus, and then i cut off her vagina and ate it". "Bli inte avskräckta av våldsamma texter | Dom blir avskräckta av era tillbaka ryggningar" |
Lepre: Det stämmer. När man en gång har börjat spela det så ska man fortsätta till slutet. Man vänjer sig alltså. Det läskiga med Resident Evil är att man inte vet vad som ska hända. När man går för att öppna en dörr i första spelet så vet man ju inte vad som finns där första gången. Det är det som känns lite obehagligt. Sedan när man går i t.ex en hall som kan en zombie hund komma rysande. Man hoppar till. Man som ska för det mesta var beredd att dra sitt vapen. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-31 21:10:13] |
Det jobbigaste är dock när man har varken ammo eller herbs och man måste fortsätta ändå, då får man panik när något oförutsägbart händer. Har man heller inte inks så kan man lika bra sluta spela.. Då blir det för otäckt. __________________________ "Roses are red - Violets are blue - Spectre is really great" |
Haha, hur kan man vara rädd för ett tv-/dataspel![]() __________________________ |
Det är ju nästan läskigare än att se på en film!! I spelet känner man sig delaktig!! __________________________ "party is over"//Braindead Lordi,Amen,Awa,Ox och Kita! |
Resident Evil: Codename Veronica X finns till ps2 också!!! personligen gillar jag den gamla ettan där dom har använt "spelfilm" i början __________________________ Comig to get you barbara |
Lepre: Instämmer, men när man spelar det första gången så är det ju otäckt eller det känns mycket obehagligt. Det blir bara värre och värre märker man då man är tvungen att finkamma varenda rum som är väldigt obehagligt. Det är då man vet vad det går ut på så det blir jävligt obehagligt. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-08-02 17:55:56] |