Har nyss suttit och läst en del gamla foruminlägg. Väldigt rolig läsning. Men det tar ju en hel evighet innan man har klickat sig fram till den första sidan, där de första inläggen som skrevs på denna site finns.
Så jag undrar: Kanske man istället för « Föregående Nästa » kan använda sig av forumets sidor, tex 1, 2, 3 osv, eller detta är för mycket jobb?
Eller kanske detta är enklare: På första sidan (alltså där de allra senaste inläggen finns) Så kan det ju finnas en föregående länk (precis som det finns på sida 2,3,4,5 etc, men ej på sida 1) så man smidigt kommer till den sida där de första inläggen skrevs?
Att ha sidnummer på forumets förstasida tror jag är rätt så dumt. Det finns mängder med sidnummer. Kom gärna med tips på hur vi ska lösa det.
Däremot håller jag med The_Dude om att överskådligheten i långa foruminlägg är dålig. Vad säger ni om att placera en knapp överst där det står "Ta mig till sista inlägget"?
"Ta mig till sista inlägget" bör definitivt finnas. Eller varför inte länka datumen under namnet på den som skrev sista inlägget. Snyggt och lätt...
Sidnummer ska finnas på första sidan i varje ämneskategori, t.ex. Forum » Filmer » Filmdiskussion. Jag håller med om att det inte är en bra idé till forumets första sida.