Forum » » Filmdiskussion » Snälla!?   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Snälla!? 2006-02-12 19:30:34
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Det händer ju att man kollar runt lite på andras sidor och jag har märkt att många inte skriver vilken deras favoritfilm är, hehe liksom, folk som ändå skriver saker på deras sidor skriver inte vilken deras favoritfilm är. Det skulle jag gärna vilja veta, ni kanske inte vet vilken det är, sånt kan ju ta tid att komma på, men försök. Dessutom kan ni skriva mer på er sida, för tro det eller ej, folk tittar faktiskt på dem.

-Do you want to know how i did it?
This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back!

- Gattaca
  2006-02-13 20:19:23
Registrerad: 2004-04-04
Lepre: Allt man skrivit innan raderas ju automatiskt bort när man ska skriva lite till, hur kul är det allt skriva om allting? Det är en anledning till att iaf jag inte sysslar med att skriva om mig själv. Vet ej vad de andra tänker och tycker.

2006-02-13 21:12:31
carlstrom
Registrerad: 2005-03-03
Shadowfax: Marker allt du skrivit, tryck ctrl+c sedan så trycker du in där du ska skriva och trycker ctrl+v och woalla all text som du skrivit ploppar helt plötsligt upp det(med enkla ord copyerar och klipper in texten). Själv så har jag inte haft orken att skriva speciellt mycket än, men min tid kommer.

cstroMANIA
  2006-02-14 09:49:52
Registrerad: 2004-04-04
Haha, tack så mycket carlstrom. Det kan man ju ha nytta av (även om jag kommer glömma det).

2006-02-14 10:44:52
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Annars kan du ju alltid markera texten, sedan högerklicka och ta kopiera. Sedan högerklicka och ta klistra in, om det är enklare.

2006-02-15 09:52:13
Registrerad: 2004-04-04
Men då kan jag ju ändå inte spara allting? Visst jag brukar ha för vana att spara eh.. min lista över favoritfilmer, men jag kan inte spara allting liksom, såsom de filmer jag skrivit in som är de bästa filmerna jag sett .. (inte för att det är många filmer, men är man lat så är man). Sedan så figurera jag ut att jag har samma text på en annan filmsida, så bara kopiera därifrån om man glömmer.

2006-02-15 15:06:11
carlstrom
Registrerad: 2005-03-03
Hehe, så lite så Shadowfax

cstroMANIA
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.