Vilken är den mest vrickade film du sett? Min är då House of 1000 corpses filmen är så F-ck'd up så dte är inte sant.. __________________________ |
Natural Born Killers är nog den mest vrickade filmen som jag sett. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-19 17:28:58] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-19 17:29:15] |
Vrickade filmer finns det ju hur många som helst, dom flesta kan man inte ens titta på, men Irreverseblé är ju ganska jobbig(inte så bra heller), och Fear and Loathing är ju vrickad(men suverän).. __________________________ Kalles |
Vrickade: Rhinestone (Stallone sjunger country). Sinnessjuka: Salo, Gummo och Catwoman. __________________________ |
Håller med dig kalles om fear and loathing in las vegas den är sjuk men hur bra som helst. Depp är suverän. __________________________ |
House of 1000 corpses och The Rocky Horror Picture Show (Båda är Två av mina favoriter) xD __________________________ How very... |
Fight Club... med Brad Pitt __________________________ |
Beror på hur och vad ni definierar "sinnessjuk" film?? Fight Club? Då har ni inte sett mycket film. Men Behind the Sun Nekromantik Der Todesking Dessa kallar jag "sinnessjuka" filmer... __________________________ |