Är det någon som vet var man kan köpa Roseanna från 1967 med Keve Hjelm? __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Kan någon svara? __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Det här är inte mycket till hjälp men du kan köpa den på IMBd. http://www.imdb.com/title/tt0062217/ __________________________ |
Kan man? Inte i shoppen iallafall... __________________________ |
Inte fan bryr jag mig. Inte vill jag köpa filmen. Jag bara försöka hjälpa till. __________________________ |
Min spontana gissning är att den inte går att köpa i dagsläget. [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-02-21 20:18:20] |
modv: Jaja, det är väl bra det... __________________________ [Inlägget ändrat av Goliatbagge 2006-02-21 20:21:02] |
Infoblad, svensk filmdatabas: http://193.10.144.135/(11unc245wkmd5055utu2zibd)/faktablad.aspx?Id=4764 Har tydligen bara visats en enda gång på tv: "TV-visning: 1977-06-27 TV2 Sverige 100 minuter " Finns inte utgiven för försäljning. __________________________ "Never give a sucker an even break" - W.C. Fields |
Tack för infon om Roseanna Dawey Bao! __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |