Jag läste om att Resident Evil 3 är på gång, det kan ju bli intressant, filmerna var ju rätt hyfsade, men nu hoppas jag att de satsar på den mer traditionella Resident Evil genren: Survival Horror och inte så mycket hoppa och sparka. De säger att vi kanske får se både Leon Kennedy och Albert Wesker, Det! Kan bli jäkligt intressant, jag ville se Leon både i den första och den andra filmen, men nu kanske jag får göra det. Filmen ska tydligen utspela sig i Nevada öknen, då verkar vi kanske få slippa den satans äcklig action som visas i de tidigare filmerna. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Men varför har de inte tänkt på det förr alltså? Hoppas det blir en mörk skräck film med läskig musik osv. Jag hoppas Albert Wesker är med i filmen. Han kommer att bli ett stort plus i filmen. [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-21 19:21:27] |
Jag hoppas på en typ 4-5 timmars film, som ska vara lika långsam och öde som spelet, typ samma tempo som i Pestens Tid, fast med bra skådisar och lite zombies här och där.. Vad sägs om Leo DiCaprio som Leon? Han skulle behöva lite machoroller på sin meritlista, plus att han är en bättre skådis än vad många säger enligt mig.. __________________________ Kalles |
Det skulle nog funka, han var ju bra i rollen i Gangs of New York. Men jag vet den perfekta att spela Wesker: Val Kilmer, han har ju utseendet, men en riktig tuffing är han ju inte riktigt. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Lepre: Du har läst detta på IMDB. Jag är så säker. Jag har också hört att det kanske ska vara en Chris Redfield där också. Jag tycker också att Val Kilmer ska spela Wesker. Jag vet inte vem Leon är så men jag har också läst på Imbd att de vill se Hayden Cristensen som Leon. Johnny Depp skulle kunna spela som Chris. Han bör bara klippa håret lite och färga det svart. Men det skulle vara en ovanlig roll för Johnny Depp. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-21 19:58:28] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-21 20:04:18] |
Haha oj, jag hade inte tittat på imdb.com, jag är inte medlem där, men jag blev det nu, och de har skrivt att han ska vara med, men det kanske bara är vad de tror/vill. Men han passar ju verkligen. Ryan Reynolds skulle passa skitbra ju. Men jag är fortfarande besviken på filmerna, hälften av det som händer i filmerna har inget att göra med spelen, kunde de inte bara använt ett annat namn, och inte basera det på Resident Evil, de skriver om det med, och jag håller med. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Ja, Ryan Reynolds, han är duktig, och Val Kilmer skulle bli en perfekt Wesker med 10-15 kilo extrmuskler, han var ju tuff i både Heat och den underskattade Mindhunters.. Fast den bästa som Chris hade ju varit den där snubben som spelade soldat i 2:an, kommer inte ihåg hans namn.. __________________________ Kalles |
Annars hade jag Christian Slater i åtanke, han skulle faktiskt passa väldigt bra i rollen som Chris. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Tycker inte han har den råa och ärrade stilen Chris ska ha, det har iof inte Reynolds heller.. Men med smink och allt sådant skulle nog båda funka ganska kanon.. Och så vill jag ha med Jeff Bridges som Barry, men det kommer nog aldrig hända __________________________ Kalles |
Kris Kristofferson tycker jag skulle passa som Barry men han är tyvärr för gammal. __________________________ |
Nej.. Jeff Bridges är för gullig på något sätt, Och Kris Kristofferson är för gammal, han är ändå inte särskilt lik Barry, jag vill att de ska vara så likt det bara kan, så man kan känna igen spelet i filmen. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Kris Kristoffersom är lik Barry. Se själv. Jag ger en länk. http://www.80sretromusic.com/biography/K/kris.jpg __________________________ |
Jo, jag vet hur han set ut, lite lik kanske, men han är ändå för gammal, vi ska ha en 45-52 åring ungefär. (hehe som omd et är VI som gör filmen, men skoj.) __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Om Gary Busey hade varit en bra skådis hade han kunnat passa som Barry, och om inte Oded Fehr hade varit med i R.E Apocalypse hade han passat som Chris.. En outsider på Barry-fronten hade annars kunnat bli Kelsey Grammer, han skulle behöve få spela en tuff roll.. Får han komma på våran audition Lepre? __________________________ Kalles |
kalles: Har du spelat Resident Evil 1 spelet? __________________________ |
Jag har säkert ägnat flera hundra timmar av mitt liv åt det spelet, men vi har ju alla olika bilder av karaktärerna.. Själv gillar jag när skådisar väljer att prova på roller som man annars inte är vana att se dom spela, om du tycker att några av mina förslag verkar knäppa alltså.. __________________________ Kalles |
Nej, inte har jag sagt det. Vad sägs om Bruce Willis som Barry? __________________________ |
Skulle kanske funka, lite skägg och smink så.. __________________________ Kalles |
Han skulle faktiskt passa bra som Barry Burton. Kolla in den här länken. Där har han skägg och hår. http://homepage2.nifty.com/moviestar/imege/image2/Willis.jpg __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-02-24 21:33:09] |
Ja det skulle han tamejfan. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Men han skulle behöva se allvarligare ut. __________________________ |
Nu har jag hört att kanske Milla Jovovish ska spela ond i trean också. Allså det förstår jag inte Om hon spelade god i ettan så fattar jag inte varför hon ska spela ond i trean. Jag har också hört som Lepre att filmen kanske ska utspelas i Nevada öknen. Hoppas de är i ett läskigt hus som i spelet. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-03-04 20:18:11] |
Jo, det hoppas jag med. Jag hade länge velat att filmen (var på g när jag hörde att den skulle komma) skulle var av Survial Horror typen, som spelet är. Att de är i ett öde residens långt bort från stad och samhälle. Där de verkligen måste göra ALLT för att överleva, men det blev en action-film istället. Men som sagt, vi får hoppas att filmen skiljer sig lite från de tidigare. Jag kommer isåfall nöjas över att Milla får spela en ond jäkel då jag inte ville ha med henne överhuvudtaget. Om den här filmen ska tilltala mig vill jag ha med, Wesker, Chris och/eller Leon, dessutom ska det utspela sig i ett övergivet residens eller något annat som inte KAN förknippas med Resident Evil spelen. För att till slut "fullborda" det som är Resident Evil, och därmed avsluta filmserien på ett bra sätt. __________________________ - Do you want to know how i did it? - This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back. |
eller påbörja en ny bättre! __________________________ Kalles |
Jo, det är ju det jag funderar på. Jag vill göra en zombie-rulle med Resident Evil influenser. Jag baserar den i stort sett helt på Resident Evil, men jag smyger med det. Däremot så använder jag mig av samma genre, det där skrämmande i ett övergivet residens mitt ute i skogen, bara det är läskigt. Jag vill kunna använda.. säg: 3 zombies, men ändå skrämma upp publiken något för jävligt, det ska inte vara för överdrivet. __________________________ - Do you want to know how i did it? - This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back. |
Ja, vafan, det är ju inte zombiesarna i sig självt som är läskiga, man skulle lika gärna kunna använda tvättbjörnar liksom, bara det att dom är söta.. Allt handlar om spänningshantering och miljöuppbyggnad, karaktärsuppbyggnad till en del också.. __________________________ Kalles |
Precis.. Fan Kalles, det får bli du jag och Modv som får göra en ordentlig zombie-rulle __________________________ - Do you want to know how i did it? - This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back. |
Lepre: Ska vi göra en svensk zombie rulle då eller hur har du tänkt? __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-03-05 15:17:40] |
Jo det var det jag hade tänkt mig. Någonstans i Sverige liksom, det vore lite roligare. Den första svenska zombie-rullen. Tror jag ![]() Ute i den svenska idyllen, inget vet vad som hänt, ondskan söker sig dit och spärrar in 7 personer i ett övergivet residens, kanske? __________________________ - Do you want to know how i did it? - This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back. |