Nu nästa vecka drar sportlovet igång, åtminstone för oss Stockholmare. Eftersom det inte blir nåra skidor i år - kan nån tipsa om några riktigt BRA filmer under nästkommande vecka? __________________________ i stick my neck out for nobody |
EVERYTHING IS ILLUMINATED, har väl previs haft premiär? Se den alla dagar i veckan.. __________________________ Kalles |
Lilla Kycklingen såg jag på bio. den va jätte bra__________________________ |
The New World och Capote som jag iaf ska se. Vill du ha skräck så kan du alltid gå och kika på Sveriges första vampyrfilm (!) "Frostbiten". __________________________ |
Har ni i Stockholm sportlov nästa vecka. Här i Norrköping har vi sportlov nu. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Se på James Bond rullar där han skidar. Jag kan nämna några. The World Is Not Enough Only For Your Eyes I Hennes Mäjestäts Hemliga Tjänst __________________________ |
Bio: Fun with Dick and Jane. Dvd/box: Simpsons säsong 1, 24 säsong 1 och Land of the dead. __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Gå och se Brockback mountain... __________________________ it easy mkay... |
Ja, den bör ni gå och se, för ett fulländat sportlov.. Själv ska jag jobba så det blir inte så mycket bio, men "Everything is illuminated" är bara inte något jag kan missa. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
jag menade på televisionen. __________________________ i stick my neck out for nobody |
MEN SKRIV DET DÅ!!!!!!! __________________________ // |
Nå, vilka filmer såg ni under sportlovet då? ^^ __________________________ o_O Something's wrong with you |
Mitt har precis börjat. Ska se The New World på fredag. __________________________ |
Mitt har precis börjat också, Mr Blue och jag är ju norrlänningar vettu, men ett par bra filmer har man ju ändå hunnit klämma in.. __________________________ Kalles |
Av filmer som gick på TV såg jag Ace Ventura 2, När lammen tystnar, Hair och Rännstensungar. Men självklart såg jag andra filmer också. __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-02-28 18:37:41] |