"Twin Peaks - Fire Walk with Me" tillhör mina absoluta favoriter. Jag älskar "Twin Peaks"-världen. Filmen är mörkare, konstigare och rätt o slätt mer obehaglig. Trots detta är det kanske Lynch bästa film. David Lynch rules!
Å vad härligt att får reda på det!!! Jag var lite rädd att den skulle vara en dålig efterföljare och jag ville inte få en fadd smak i munnen när jag tänker på Twin Peaks. Det betyder att jag har en häftig film kvar att se. Spännande!!
Var dock beredd på att filmen inte är som serien. Alla kameravinklar från serien är ändrade och i Lynch "nya" Twin Peaks är det inte mycket vi känner igen. Bara för att man älskar serien så betyder det inte att man gillar filmen. Hoppas dock att du gillar den.
Yo ted... Jag såg Twin Peaks när den gick första gången på tv, har väl lite blandade åsikter om den. Mitt problem är att jag har svårt att följa tv-serier, jag glömmer av att de går och så vidare. Sean tar det ju så lång tid innan man vet hur det slutar. Där är ju film bättre då hela historien klaras av på ett par timmar.
Men nu när den finns på DVD så är ju "följa serien" problemet löst...
Twin Peaks är en av de få serier jag har följt (storögt) från början till slut. Plus att jag satt uppe varje natt för att spela in reprisomgången på tv 4, för jag ville inte ha med introt mer än på första avsnittet på varje band.... Men introt får mig fortfarande att rysa varje gång jag hör det..
Det är ju helt enkelt världens bästa serie. Har sett hela serien ca 10 ggr.
Om du är intresserad av att läsa fortsättningen, mycket genomarbetat nedskriven av fans, så kan du gå in på www.twinpeaksgazette.com och klicka dig in på fiction. Historien "Deatbag" är riktigt obehaglig.
"Harry, I have no idea where this will lead us, but I have a definite feeling it will be a place both wonderful and strange."
Jag kommer absolut att kolla upp detta! Jag känner att jag behöver en massa Twin Peaks-atmosfär just nu.. (Har nyss kommit hem från att sett "Lost in Translation" och behöver lite mysrys.)
Vad tyckte du om "Lost in Translation". Köpte den på DVD från Kanada samma dag den hade biopremiär. Det var en mycket fin film. Lite seg kanske, men den hade något väldigt speciellt som jag gillade. Skådespelarna var också riktigt bra. Murray förtjänar en Oscar nu på söndag.
Jag håller med dig. Murray var suverän! Och jag gillade verkligen filmen, fast den var inte alls vad jag väntade mig. Men jag satt där och bara njöt av allt som rörde sig på duken. Efteråt var jag inte säker på vad jag sett. Men jag mådde bra och det kändes skönt!
Jag har börjat läsa "Deathbag" nu och det verkar lovande...
Kommer hela säsong två vara med på nästa DVD-utgivning?! Eftersom det är bara sju eller var det åtta avsnitt på första låter det som konstigt att dom skulle göra över 20 avsnitt på andra...
För er som riktigt älskadeTwin Peaks rekommenderar jag denna sida där fans har skrivit en fortsättning på den populära serien. Efter man har läst det så känns det verkligen som man sett fler avsnitt.
Titta vad jag hittade för artikel. Hade inte en aning om att de ens funderade över detta. Om det blir av betyder det att min dröm uppfylls. Vågar knappt hoppas!