En serie som gick nångång i början av 80-talet.. Handligen utspelas inuti kroppen, visar hur den reagerar och agerar vid olika situationer så som sjukdom eller skada. En av dem tecknade figurerna var en vithårig gammal man, håret var så långt att det var hans enda klädsel. Dem andra två är en pojke o flicka som är klädda i skyddsdräkt. __________________________ Film är bäst i vardagsrummet. |
den har jag oxå sett den heter...öhh..****tänker så det knakar**** __________________________ Hette cher_is_best förut |
Välkommen till Filmpunkten Ferencz! Serien heter "En cellsam historia". __________________________ [Inlägget ändrat av Goliatbagge 2006-02-26 20:26:17] |
c00lt ^^ __________________________ Hette cher_is_best förut |
Oh, den serien har jag också sett ^^ Yay. __________________________ o_O Something's wrong with you |
den gick i repris på morgonen på helgerna för ca 9-10 år sedan också.. kommer ihåg att jag tyckte att den var jättebra då... __________________________ |
Tackar för alla svar Ska genast kolla om den går att köpa Hat gött __________________________ Film är bäst i vardagsrummet. |
Nu lånar jag tråden lite här, jag eftersöker också en tecknad serie som jag har för mig började med en mullvad som grävde sig upp från marken sen så va det nåt hus och allt va jätteflummigt..minns inte mycket alls men, nån kanske nappar __________________________ mad world... |
öhhh behöver man bry sej om nåra teknade serier förutom turtles? __________________________ who do i trust? me - thats who! |
JA! Mumin trollen __________________________ Hette cher_is_best förut |