Jag älskar alla Chucky filmerna de är så himla roliga Och Chucky är sååå himla gullig i alla filmerna. Stort Chucky fan. __________________________ |
Det är också himla onödigt att starta en tråd bara för att man älskar Chucky. Du skulle inte kunna diskutera ämnet mer eller vill du bara få fram din åsikt? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag är också ett stort Chucky fan.. men som shadowfax sa. var det nått du ville eller ville du bara avslöja din kärlek för chucky? ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-03-02 18:48:35] |
Om man tycker om en film riktigt mycket så kan man ju skriva det i sin prestation t. ex. __________________________ |
Jag skrev det här för att det kanske finns mer som gillar Chucky filmerna. Jag är ny och har inga kompisar ännu. __________________________ |
Katrina: Du må vara ny, men en fråga hade passat fint. Eller så hade du kunnat förklara varför de är så bra m.m. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadowfax: Katrinal: Jag ser att du är ny här. Välkommen börjar jag med att säga. Ny i början så får du skapa en lite onödig tråd för att se hur det går till på forumet. Men sen så kan du börja hur se hurdana trådar andra skapat sina ungefär. Inte för att du behöver skapa samma som de. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-03-02 19:08:36] |
Chucky. jo första filmen, men gullig? är du galen kvinna!? En liten docka som sprättar upp folk, säg mig, var hans sötast i den första filmen eller den senaste, så jag får en klarare uppfattning om vad du tycker är gulligt? __________________________ Enter The Survival Horror... [Inlägget ändrat av Lepre 2006-03-02 19:23:55] |
han är söt i alla filmer. __________________________ |
Hehe okej, på ett sätt är han gullig. Men som mordisk docka tror jag inte du skulle stå och krama honom. __________________________ - Do you want to know how i did it? - This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back. |
Jag förstår dig KatrinaL jag är kär i Tiffany vi är förlovade så det så __________________________ Hette cher_is_best förut |
Du har snott min tjej!! __________________________ |
Japp ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |