Är det någon som har några tips på bra rånarfilmer? __________________________ |
Välkommen till Filmpunkten! Mina egna favoriter i den genren är: Ocean's Eleven The Score The Italian Job The Ladykillers __________________________ |
Heat! __________________________ Kalles |
Rififi, den ultimata rånarfilmen. __________________________ |
Har onda aningar om att den här personen som utger sig för att vara "Donna" sitter och funderar på att slå till mot Svensk Kassaservice i natt __________________________ // |
Har inte sett så många rånarfilmer, men tycker iallafall att "Bonnie och Clyde" är bra. __________________________ |
Några pärlor: Lock, stock and two smoking barrels Swordfish The Italian Job Bandits Kommer inte på fler för tillfäligt.. __________________________ cstroMANIA |
och om du ska se Lock Stock så kolla på Snatch också! Då blir dt dubbelt så kul plus att det är ett par rån med där också.. __________________________ Kalles |
Nja! Några rånarplaner har jag väl inte tänkt att hitta på. Jag är helt oskyldig till rånet på landvetter. Det kan nog bli en bra film om det senare, om någon vill göra den. __________________________ |
Tack förresten för alla tips. En del har jag sett. Italien job är riktigt bra. __________________________ |
Stanley Kubricks "The Killing" har ingen nämnt. Den är riktigt, riktigt bra. Om en kupp vid en kapplöpning. http://www.imdb.com/title/tt0049406/ Sen är ju "Blåsningen" en riktig klassiker, Kanske inte "riktigt" ett rån. Mer en väldigt en slug kupp. http://www.imdb.com/title/tt0070735/ __________________________ "Never give a sucker an even break" - W.C. Fields |
The Score går på fyran på söndag. Den rekommenderar jag er att se om ni tycker om kuppfilmer. __________________________ |