Jag letar efter en spökfilm i stil med Titta vi spökar, men jag är ganska säker på att det inte är den. Den påminner om BeetleJuice, om några mänsker som ska flytta in i ett ernormt hus, och spökena där försöker skrämma bort dem, men de kan självklart inte se spökena, jag minns att den var riktigt rolig, nån som vet? 80-90 tal, mellan där någonstans tror jag. __________________________ "Guess i'll see you guys later" Zach Braff, Garden State. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-03-11 17:16:23] |
Kan det vara nån av Evil Dead filmerna? http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=844 http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=271 http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=272 __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-03-11 17:28:51] |
The Frighteners? __________________________ Kalles |
Nej det är inte nån av dem... __________________________ "Guess i'll see you guys later" Zach Braff, Garden State. |
Evil dead ? =S Poltergeist? Besökarna? Casper? __________________________ Hette cher_is_best förut |
haha nej nej nej, men en sak jag minns det är att eftersom spökena vet att de kommer så försöker de skrämma bort dem direkt, så ett av spöken hänger sig i ett träd precis vid ingången, men självklart ser de henne inte. __________________________ "Guess i'll see you guys later" Zach Braff, Garden State. |
Hmm... Men allvarligt, modv, Evil dead ? =S Den passar INTE in på beskrivningen __________________________ Hette cher_is_best förut [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-03-12 00:36:40] |
hehe nej precis, ingen av dem faktiskt, cooper: Casper? __________________________ "Guess i'll see you guys later" Zach Braff, Garden State. |
Amerikanskt... __________________________ "Guess i'll see you guys later" Zach Braff, Garden State. |
Jag ÄLSKAR casper =) jag var kär i christina ricci när jag var liten xD __________________________ Hette cher_is_best förut |
High Spirits? http://www.imdb.com/title/tt0095304/ __________________________ |
Nja, det kan vara den Aud, men jag tror inte det... Strunt i det. __________________________ "I Learned a new word today" "Atom-bomb" - Solens Rike |