Med tanke på mördare och ondska, så är det datum: 060606 = 666, på sveriges national dag __________________________ Hette cher_is_best förut |
Haha okej Cooper... men det är ju nollar emellan, så det betyder egentligen ingenting. Formen på min frisyr just nu liknar Jesu kristis skäggbuske, i de nedre regionerna, tror du jorden går under nu? Hehe älskar att retas om sånt där. __________________________ "Hey Frankie! How you Doin'?" |
Dam-dam-dam!! såklart jorden går under =) eller så kommer åtminstonde djävulen upp o käkar upp dig o george bush __________________________ Hette cher_is_best förut |
Haha... __________________________ "Hey Frankie! How you Doin'?" |
__________________________ Hette cher_is_best förut |
haha det blir snabba svar nu, 1 minuts intervaller gäller. __________________________ "Hey Frankie! How you Doin'?" |
Hahah ok xD __________________________ Hette cher_is_best förut |
cOOper:060606 har nya The omen premiär!! __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
själva filmen heter The omen 666. __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
Lepre et finns en film om John Gacy!!__________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
indy: jag vet indy: jag vet indy: old news ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Det var nån som sa att det inte spelade roll vem som spelar Motorsågsmasakern. Kolla Chainsaw massacre: The next generation. Då fårstår nog all vilken viktig del det är att han passar bra in. __________________________ cstroMANIA |
Förlåt då!! __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
en fråga. Är motorsågsmasakern läskig? Jag vill iallafall se den men bara om den är läskig. __________________________ Now choose to join us or go straight to Hell!! http://www.thering-themovie.com/main.html |
Ettan är hyfsat läskig. Remaken bara skrattretande. __________________________ |
Se den med bioljud!! Grrrrrrrrrrrrymt!! __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
Ja, jag fortsätter säga det: Den var bäst på bio, den bästa bioupplevelsen. Angående skådespelare till Leatherface. Det handlar inte bara om att springa runt med en motorsåg. Leatherface är ju en människa som är störd, känslomässigt så kan det vara svårt att spela honom. Titta bara på orginalet, där ser det verkligen realistiskt ut. __________________________ "Tina! Come get some ham!" - Napoleon Dynamite |
okej då vet jag det. __________________________ Now choose to join us or go straight to Hell!! http://www.thering-themovie.com/main.html |
Mina damer och herrar...Njut! http://www.apple.com/trailers/newline/tcm_thebeginning/ __________________________ Everyone wants to be found. |
Tack för trailern Lepre. Filmen verkar dock inte lika bra om man ser till trailern, dock bra. __________________________ cstroMANIA |
Den verkar ju skitbra!! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! ![]() |
Den verkar i alla fall vara otäck, that's fine with me. __________________________ Everyone wants to be found. |
Men har Leatherface protes eller nåt... Han förlorade ju armen i första filmen!! På hamsidan ser det ut som han har en arm!! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! ![]() |
Notera "The beggining". Alltså är det innan föregående remake. __________________________ cstroMANIA |
Intressant, vi våt väl se ![]() [Inlägget ändrat av pwin 2006-06-26 04:39:35] |
Haha.. Att folk inte tänker sig för innan de ställer korkade frågor __________________________ Everyone wants to be found. |
ha ha..........?? __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! ![]() |