vet ni om det gjorts någon SVENSK zombie-rulle? Kn vara kul och veta. __________________________ I learned a new word today... Atom-bomb - Christian Bale |
Swedish Horror, en samling med massa svenska kort-skräckfilmer, däribland finns en svensk zombierulle ![]() __________________________ |
Ajuste, jag måste tacka dig lepre, pga dina frälsningar om Night of the living dead såg jag den, Tack för en fantastisk film upplevelse! __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Den är härlig ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
terror i Rock 'N' Roll önsjön en film om en nazi soldat som blir en zombie.. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
c00per_91; dags att se Dawn of the Dead då. Romeros stora mästerverk. __________________________ |
Okey __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Håller med om det Xenomorph, den är bra. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Okey, dawn of the dead.. får se om jag kan köpa den imorrn då ^^ __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Akta dig dock för remaken. __________________________ |
Xenomorph: Va tyst! Bara för att du inte tycker om remaken behöver inte han göra det. __________________________ |
Jag vill se orginalet först.. Reamaken får bli senare ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Jag tycker båda är lika bra, orginalet kör på känsla och remaken kör på effekter, vilket är bäst? Ja orginalet är lite bättre. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Ha! Jag håller faktist på att göra en zombiefilm!! THE DEAD FOREST Håll utkik!! __________________________ |
Jag gillar remaken av Dawn of the dead bättre, för Lepre, håll med om att det är mycket känsla i den med? Och bra skådespeleri av flertalet okända skådisar.. __________________________ Kalles |
Jake Weber och Ving Rahmes äger ju i filmen tycker jag. __________________________ |
The dead forest kommer äga allt motstånd!! __________________________ |
Jo, det jag tycker är bra med remaken är att den är lite realistisk, för jag hade tänkt och agerat precis som dem i filmen, så därför får filmen den där känslan. Men jag stör mig fortfarande på den billiga humorn, som när de står i hissen efter att de blivit jagade.. Det är lite larvigt faktiskt, gamla skämt. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Men skämten håller ju måttet iallafall.. Det härliga i Romeros ursprungsfilmer utöver samhällsintrigerna i miniatyr är ju att dom oftast genomsyras av en viss del humor, med Night of the living dead som möjligt undantag.. __________________________ Kalles |
Hehe ja där håller jag med, och därför tycker jag den filmen är en av de bättre, för den koncentrerar sig helt på zombies under hela filmen och den blir aldrig tråkig. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Hej.. Jag undrar om någon känner igen denna film De är en ung tjej som jobbar på ett sjukhus.Senare på kvällen kommer grannflickan in i hennes hus,som har blivit biten av en zombie.Men hon lyckas ta sig ut genom ett fönser och tar bilen och kör i väg efter tag kör hon av vägen och krockar i ett träd,när hon vaknar träffar hon nåra som säger att dom ska gå till köpcentret osv. Tack på förhand Anna __________________________ |
Dom ska ju tydligen filmatisera boken "Hanteringen av odöda" om något år typ. __________________________ /Björn |
"De är en ung tjej som jobbar på ett sjukhus.Senare på kvällen kommer grannflickan in i hennes hus,som har blivit biten av en zombie.Men hon lyckas ta sig ut genom ett fönser och tar bilen och kör i väg efter tag kör hon av vägen och krockar i ett träd,när hon vaknar träffar hon nåra som säger att dom ska gå till köpcentret osv." Ja det är remaken av filmen Dawn of the dead. __________________________ /Björn |
Brysselkål med jordnötter är ett exenpel! __________________________ |
Juggas: Jag känner igen handligen men KOmmer inte på nåe ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
c00per: Säg att du skämtar. Det äj u Dawn of The dead. remaken! __________________________ |
Hoppas det kommer fler zombiefilmer i framtiden, det är ju de som är så förbannat underhållande. Vi kan ju räkna med en Resident Evil uppföljaren, och Romero lär ju inte pensionera sig på ett tag... Hoppas jag. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Resident Evil 3 tror jag kommer att vara underhållande. Om Wesker är med så kommer jag att köpa filmen på DVD. Jag har blivit ett litet fan av honom jag. Wesker kommer att vara ett stort + i i filmen.__________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-05-01 20:40:24] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-05-01 20:42:34] |
Ja det har vi fått fram ett antal gånger här på filmpunkten ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Day of the dead remaken är ju på väg.. Men jag tycker det visas för lite zombie-filmer på BIO!! Dom jag kan komma på är ju bara Dawn of the dead remaken och Land of the dead!! Måste komma fler!! __________________________ Om blickar kunde döda skulle han inte behöva en motorsåg! "would you love a monsterman?" |
Jaså, en till remake. Det kan ju bli kul, för då kommer i alla fall den på bio, förhoppningsvis. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Grattis på 18-årsdagen, Lepre-baby! På Fredag blir det kalas. (förlåt off-topic) __________________________ -Fan vad sjyst att supa med hästhuvud... / Ur "Devil Horse from hell." [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-07-25 15:26:20] |
hehe tack igen, jo jag kommer hem på torsdag nu.. Tisdagen var kul, men helgen kommer bli bästas! __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
och nu är Romero i regissörstolen igen!! __________________________ Join the maggots "wait and bleed" |
Och hur skulle Romero göra SVENSK zombie? __________________________ |
sorry.. Off topic.. __________________________ Join the maggots "wait and bleed" |
Varför skulle han göra en SVENSK zombie? Som sagt tidigare: han håller på med en ny film. Det känns bra i alla fall, för det har inte kommit någon på senare tid. __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
OFF TOPIC! __________________________ Join the maggots "wait and bleed" |
Forumet behöver en moderator som tar hand om sånt här. En moderator som kunde radera detta och de 5 föregående inläggen __________________________ |
Lepre, han gjorde ju Land of the Dead? Och den sög ju.. __________________________ Kalles |