För ett par år sedan gick det en film på TV, jag skulle gärna vilja se den igen men kan absolut inte minnas vad den hette. Ni kanske känner igen den om jag beskriver handlingen?! Den var en familj, mamma, pappa och två små tvillingflickor. En dag när pappan skulle lämna döttrarna hos farmorn så hade de fått tips om en väg som skulle gå snabbare, och vid ett stopp så kommer det 2 män och rånar och mördar pappan och döttrarna.. Och mamman försöker därefter leta upp mördaren. Här var en kort beskrivning, hoppas någon vet för jag skulle verkligen vara tacksam. __________________________ |
Kom igen, ingen som har någon liten gissning?? __________________________ |
Är du säker på att det var en film ?! av din beskrivning att döma så låter den faktiskt som om du sett en otäck dröm ! __________________________ Jag hatar statistik. |
Den verkar bra så jag hoppas någon kan komma att känna igen den.. __________________________ |
Ja, klart den är jä'tte sorjlig när hennes familj dör och polisen kommer och berättar det för henne, man börjar gråta själv, men jag vill så gärna se den igen... Kom igen nu ..tänk __________________________ |
Många människor ser otäcka drömmar. Är du säker på att det var en film ? __________________________ Jag hatar statistik. |
Hmm..Ja jag är säker __________________________ |
Am Sve ? __________________________ Hette cher_is_best förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
VA ?!?!!? Vad pratar du om c00per_91 ??? __________________________ |
Jag tror han menar om filmen är svensk eller amerikansk. Jag skulle verkligen vilja kunna hjälpa dig, men varken i mitt minne eller efter febrilt sökande på internet har jag kunnat finna någon film som stämmer med den handling du beskriver. Är du hundra på allt? När ungefär tror du filmen är gjord? Hur längesedan var det som du såg filmen? Vilket land? Hur dödades familjen? Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-04-06 19:57:41] |
Aha, dom pratade engelska/amerikansk. Ja jag är hundra på min beskrivning Den gick på TV och det var MINST 5 år sedan. Det var någon rånare/mördare som först ville ha pengar men pappan hade inga och sa att dom fick ta/göra vad som helst bara dom inte skadad hans flickor som var kanske 5 år gammla. sen nästa scen var att en polisman knackade på hos mamman och började med att säga "din man har blivit skjuten". osv... Mamman blir ju helt knäckt så klart, och försöker hitta han som gjorde det. Hon får tag på en kvinna som såg allt genom hennes fönster (hennes sov hade också blivit mördad för länge sedan berättade hon för mamman). jag minns inte hur dom får fast mördaren men dom får i alla fall fast honom till slut.. och om jag minns rätt så blir polismannen och mamman förtjusta i varann men nu har jag ju nästan avslöjat hela filmen, men jag och mammsen måste få se den igen så kom igen hitta den till oss__________________________ |
Helt otroligt... men jag hittade faktiskt på den. Den heter Allt att vinna och är en TV-film. Kan nog vara lite svår att få tag på. Här är länk: http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=1358 Mycket nöje! Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten __________________________ |
AAAA tack men hur ska jag nu få tag på den, måste ju se den..?!?! __________________________ |
Hej igen! Du kan köpa den här t ex: http://www.sendit.com/video/item/7000000063066 Kom dock ihåg att den är otextad. Den har så vitt jag vet aldrig släppts i Sverige och går alltså inte att få tag på med svensk text. Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten __________________________ |
Vilken otur Jag får nog strunta i det då, är inte så bra på engelska så att jag kan se en hel film Men om ni råkar se en med svens tex så skulle det uppskattas om ni hojtade till Trevlig helg på er! __________________________ |
Allt detta jobb. Och när wildpalm hittar den så köper du den inte __________________________ Hette cher_is_best förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Jag vill verkligen ha filmen, men jag köper inget från utlandet och jag köper inte som jag inte kommer förstå vad dom säger... men jag är tacksam att han kom på vilken det var __________________________ |
wildpalm: Hon ville inte köpa filmen. Hon vill bara veta vad filmen hette. __________________________ |
Hon ville inte köpa filmen. Hon vill bara veta vad filmen hette. ![]() modv0074: Jag måste verkligen fråga dig varför du slänger in ett inlägg som är helt ologiskt. Vad exakt menar du? Har du verkligen läst forumtråden? __________________________ |
wildpalm: Hehe. Jag läste första inlägget och så stod det inget att ho ville ha den men sedan då jag läste lite vidare så såg jag att hon ville ha den. __________________________ |