Jo jag vet ![]() Ja man är jue blond så ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut |
hahaha.![]() __________________________ |
![]() ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut |
hehehe!![]() __________________________ |
Jag är dummare blondin än Pamela Anderson *stolt* __________________________ Hette cher_is_best förut |
låt mej ändra till paris hilton ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-03-29 21:34:07] |
Hehe kul att läsa era tankar och funderingar om esteter...verkar som att det mest är musikare som ses som konstiga och flummiga och inte dansare och vi teatrare. __________________________ it easy mkay... |
Av egna erfarenheter tycker jag att det mest är "Bild och formare" som svävar ut mest, men man kan ju självklart vara schysst ändå.. __________________________ Kalles |
nej nej blonda fjortisar är nog värre![]() __________________________ http://www.emptystudios.tk Check it out! |
Haha, ingen blondis har tagit illa upp? Förresten kan jag tillägga att jag själv är naturligt vitblond, men har färgat det svart ![]() Jag förstår bara inte hur man kan bry sig så mycket om sina naglar och vilken kändis som har ihop det med vem. Kan någon förklara det? (och nej, jag ska inte skicka hotbrev, jag lovar. Fast det sårade mej en aning att ingen är på MIN sida ![]() __________________________ ”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr” [Inlägget ändrat av o_O 2006-03-30 09:24:08] |
haha... har också färgat mitt hår svart, det är mycket trevligare än typ dassig blond färg.. inga blonda har protesterat än iaf, misstänkler att många nu kommer att förneka sin egentliga hårfärg.. vad synd, jag skulle verkligen tycka att det vore trevligt med ett hotbrev för omväxling skull.. då kanske jag får upplopp för min paranioa.. haha __________________________ |
o_0: De blonda som tar illa upp så kanske inte visar det till dej att de tar illa upp, och desstuom är det oförkämt att skriva eller säga så. __________________________ |
Det är de blonda som har skapat sig det ryktet, är man blond och tar illa upp så får man skylla sig själv, mer än 50 % av dem är ju faktiskt barbie-kopior, ni vet sådana där som hänger utanför/innanför Big Brother huset. Lyssna noga på detta nu: Om blondiner är så smarta som de tror, då kan de färga håret brunt och vara smarta sen, varför ska de vara blonda om de tror att folk tror att de är dumma i huvudet för, det tycker jag är ganska dumt faktiskt. ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Jag förstår inte varför det inte anses vara rasistiskt att ogilla/dumförklara någon p.g.a av deras hårfärg när det gör det om hudfärg.. Förresten Lepre, vore inte det ungefär som om judarna hade gått och hängt sig själva under förintelsen? __________________________ Kalles [Inlägget ändrat av kalles 2006-03-30 17:44:48] |
Nu förstår jag inte riktigt hur nazism kunde komma in i den här diskussionen... __________________________ |
Vi pratade om Blondiner, inte judar, man kan inte jämföra på det där sättet Kalles. Visst var judarna klantiga när de förråde Jesus, men inte ska man döda dem för det, då är det Hitler som är korkad. Men Hitler var inte blondin. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Judarna hade väl varit klantiga om de INTE dödat Jesus, eftersom då hade inte kristendomen funnits idag ![]() __________________________ |
Judarna förrådde Jesus?? Jesus själv var ju jude.. __________________________ Kalles |
Den ende som förrådde Jesus var Judas om man ska gå efter bibeln. __________________________ [Inlägget ändrat av Xenomorph 2006-03-31 16:44:11] |
men om han heter judas så är han nog jude __________________________ Hette cher_is_best förut |
Alla Jesus lärjungar var judar så.. den intressantaste frågan är ju annars hur världen sett ut idag om judarna accepterade Jesus som messias. Vilken religion hade då varit störst i väst? =) __________________________ |
Satanismen ? ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut |
Både islam och kristendomen är ju uppbyggda eller vad man nu kan säga från judendomens läror, eftersom att både Jesus och Muhammed var judar.. __________________________ Kalles |
Det hade varit helt okej för mig om jesus inte blivit förådd av Judas, då hade bla: Inte 6 miljoner judar dött helt i onödan, man hade inte bråkat som länderna gör nu, hade krig överhuvudtaget funnits? Dessa frågor har miljoner svar, men jag tycker vi lämnar det åt sidan för annars kommer den här tråden aldrig dö, och glöm nu inte bort hur den började. Den börjar med vilken skola folk går i, slutar med meningen med livet och blondiner.... ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Jag är blond. __________________________ "You wanna know who this is? Its me, Melvin! Thats who it is" |
Nej du är brun i ansiktet, det är vad du är. ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
kalles: Muhammed var inte jude, däremot härstammar både kristendomen och islam från judendomen. Nog om det. __________________________ |
Xeno: Enligt vad jag har hört så "blev" han jude under sina nån av sina resor över öknen, men jag kan och har säkert fattat fel.. Men som du sa, nog om det.. __________________________ Kalles [Inlägget ändrat av kalles 2006-04-01 22:48:09] |
Ja, men varför fortsätter ni då... Jag är alltså allvarlig, sådan här konversationer leder ingen vart, de håller bara ett bra tag. ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
hmm.. gått lite oftopic här lr ? ![]() __________________________ |
Religion är helt enkelt för intressant att diskutera för att kunna avsluta det fort. Men den här tråden skulle visst handla om något annat. Slava på gymnasiet? Själv slavar man ju på universitet :E __________________________ |
Haha, men vad är en konsversation egentligen om man inte får spåra ur ämnet? ![]() __________________________ ”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr” |
håller med... vara seriös blir asit tråkigt i längden... ![]() __________________________ |
Våga vägra vara seriös! ![]() __________________________ ”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr” |
Absolut!... ![]() __________________________ |
Yeah ![]() __________________________ ”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr” |
o_O: Vi bildar en pakt.. ![]() Xenomorph: Orka gå universitet sen då, blir trött och deppig bara av att tänka tanken... __________________________ |
Definitivt! Mohaha ![]() ![]() __________________________ ”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr” |
vet inte heller.. får återkomma med det.... vi måste värva lite mear freaks till vår pakt.. __________________________ |
Hm okey. Jag känner inte folk här. Gör du? Annars får vi värva dem hit så vi kan bilda den där pakten. Snart är vi fulländade *galet skratt* __________________________ ”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr” |