Vad elakt av regissören till Ondskan ge en biljett till sin fru medans huvudrollsinnehavaren får stanna hemma! Det är riktigt lågt. (Även Jan Gulliou får ju inte gå ok visst men att inte ens huvudrollsinnehavaren får en biljett bara för att regissören "måste" ge en biljett till sin fru.) OBS! Jag pratar om OSCARSGALAN. ![]() Undrar varför regissören gjort som han gjort... [Inlägget ändrat av Bacall 2004-02-28 07:30:26] [Inlägget ändrat av Bacall 2004-02-28 07:31:42] |
Jo, har också läst om det, men jag undrar om det är så illa som det låter, jag har en stark känsla av att media bara har förvrängt det hela för att göra mer av en skandal av det. /shoeman Moderator - www.filmpunkten.se |
Jag håller med dig, shoeman. Men jag tycker att det är väldigt dåligt att Andreas Wilson (huvudrollsinnehavaren) inte får vara med på oscarsgalan för att Mikael Håfström (regissören) måste ge biljetten till sin fru. Hon är väl den person som har haft minst med filmen att göra! Jag kan förstå att Håfström vill ha henne med, men att han MÅSTE ge biljetten till henne..? Fattar inte riktigt det.. Hur som helst, hoppas att det blir en Oscar nu! ![]() |
Ja nu är det bara att hoppas... |