Varför laggar filmsidorna, där man recenserar alltså, detta har aldrig hänt förut? Är det likadant för er andra? __________________________ "Relax David. Open your eyes." - Vanilla Sky |
Det är något skumt med servern just nu. Hav tålamod. __________________________ |
Ich habe talamod, nein! ![]() Hehe det har bara aldrig hänt förut.. __________________________ "Relax David. Open your eyes." - Vanilla Sky |
Fan allting laggar ju nu! Hmm... kort tid efter att wildpalm blev medredaktör har hela filmpunkten börjat krackelera... samband? ![]() __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
![]() Ja... man börjar ju undra. Jag ska be Kristoffer svara. Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten __________________________ |
Hejsan, Under gardagen hade Filmpunkten vissa problem pga. att vi inte kunde fa kontakt med en annonskunds server. Detta resulterade i felmeddelanden pa tva stallen mellan cirka 17:45-19:00. Dels ett felmeddelande vid annonserna till hoger som dock inte paverkade nagra funktioner. Dock gick filmsidorna inte att na korrekt, vilket ar ytterst beklagligt. Har dock inte varit inne pa Filmpunkten tidigare idag och har inte kunnat uppleva de problem DuskBringer verkar ha upplevt under formiddagen. Har studerat vad som registrerades i Filmpunktens loggfil, men inga felmeddelanden finns noterat. Upplever ni fortfarande Filmpunkten som "segt"? Ar det nagra sarskilda sidor som laggar och far ni nagra felmeddelanden? Tack pa forhand! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Ingen fara (Gud vad både Wildpalm och Kriffe tar i när de skriver sådana där svar, herregud det är ju bara "vi".) ![]() __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
Jag har en liten fråga. Men skratta inte nu ![]() Vad menas med "laggar"? __________________________ Hette cher_is_best förut |
Hahahahahha.. Kunde inte låta bli, en ganska vanlig term faktiskt, men du kanske inte är så haj på datorer. Lagg är när datorn börjar hacka, allt blir segt, säg om du spelar ett datorspel och du bara hackar fram liksom. Det är när anslutningen eller något annat bara segar till.![]() __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
Okey ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut |
Lepre: Hahahaha? Fast man skrattade så behöver man inte visa på inlägget att man skrattade din oförkämde s=i%t!![]() __________________________ |
Hehe jag vet, det var inte menat att vara elak, det var för att Cooper sa att jag inte skulle skratta. Det är klart man gör det då, bara på skoj ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |